Nomad

Nomad
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 8 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 24 Votantul Lunii x 12 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 26 Cel mai activ utilizator(lunar) x 13 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 5 Bloggerul Saptamanii x 3 Top3 x 14
<<<>>>
Pagina 4 din 8, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 380 comentarii
ou sont les neiges d'antan? Nomad: Imaginea e inclinata spre stanga, incearca sa o indrepti. Stalpii ar trebui sa fie perfect verticali.
pseudolimonadă Nomad: Variatiuni pe aceasi tema.  Este deja a cincea din aceasi serie de imagini, cu fructe aruncate in apa, facuta de acelasi autor. Devine plictisitor si banal. Sunt de acord, ca mai toti, la o tema data, tragem mai multe cadre, il selectam pe cel mai reusit si il postam la un concurs. Dar postarea celorlalte, din aceasi serie de incercari, la alte concursuri, mi se pare lipsa de originalitate si chiar daca tehnic sunt imagini diferite, consider ca este impotriva regulamentului.  R...
Picnic romanesc Nomad: Autor, in poza ta, planul pe care il face suprafata vinului in recipiente, este inclinat. Asa ceva nu exista in realitate, legile fizicii nu permit asa ceva. Cred ca recipientele nu stau pe o suprafata dreapta, din cauza asta erau inclinate spre dreapta si ai rasucit imaginea spre stanga dar ai inclinat suprafata vinului. Din pacate, nu e bine asa.
Lupta in reluare Nomad: Un pic mai mult spatiu in jurul subiectului nu ar fi stricat.
Totul la extrem Nomad: Autor, vad ca ai o armata de votanti, toti cu conturi facute astazi. Sa sti ca voturile lor, in comparatie cu cele ale unui utilizator cu nivel mai mare, sunt aproape nule.
Olee Nomad: Era bine daca melcul nu era asa aproape de marginea de jos a cadrului.
cina Nomad:  Lumanarea e inclinata spre dreapta, e stramba. Asta ar putea fi din cauza ca suprafata pe care este asezata, e denivelata, sau partea de jos a lumanarii e deformata...Dar flacara ? Chiar daca o lumanare este inclinata, flacara tot verticala trebuie sa fie, iar aici e inclinata si asta arata a greseala, probabil din cauza ca te-ai apropiat prea mult cu obiectivul de subiect. Detaliile fac diferenta.
I'm blue Nomad: Probabil rezultatul analizei a fost ceva de genul: uau ce beemveu misto, e decapotabil si e foarte scump...lux frateee !  Cine-si permite, are. Ia sa-i dau o nota mare, ce mai conteaza reguli de compozitie si alte fleacuri din astea. Cee estetica, ceeee masina asta nu e estetica ?
Amonit Nomad: Autor, citeste cu atentie cerintele temei. Trebuie sa se vada doar textura, nu si marginea obiectului. Aici ai tot obiectul.
simetrie Nomad: Nu ai indreptat-o. Iti place asa, stramba ?
Parc Nomad: Lac.
simetrie Nomad: Autor, cum ai reusit sa faci ca planul pe care il face suprafata apei in pahar sa fie un plan inclinat ? Ai pile pe undeva si ai reusit sa faci o modificare la legile fizicii ? Sau e poza stramba ?
Cu trei picioare Nomad:  O regula de baza din desenul artistic, dar care se aplica si la fotografie spune ca atunci cand redai, fotografiezi, de exemplu, un recipient asezat pe o suprafata orizontala, iar recipientul are gura rotunda, adica cerc perfect  ( butoi, borcan, galeata ) si este asezat in pozitia firesca, cu gura in sus, iar punctul din care privesti obiectul este usor de sus, atunci gura recipientului, cercul, in perspectiva devine elipsa. Iar axa lunga a elipsei trebuie sa fie orizontala si cea scurta...
Cu trei picioare Nomad: Este sau nu stramba poza asta ?
Giola Nomad: Lucrurile facute stramb si orizonturile strambe nu sunt acceptabile.
Esti...val Nomad: Inca un orizont inclinat
Giola Nomad: Orizont stramb.
Valurile-malurile Nomad: Imaginea e stramba, inclinata spre dreapta.
Răsărit Nomad: Orizontul e stramb, iar subiectul e mai degraba soarele, nu micul val din prim plan.
Compozitie Nomad: Si eu zic ca e interesanta compozitia, dar asta referitor strict la pavaj, nu la fotografie.
Arcus nimium tensus rumpitur - Arcul prea încordat se rupe Nomad: Compozitional este exact asa cum nu trebuie. Si daca imi aduc bine aminte, am mai spus asta, dar cu alte cuvinte, tot la imaginea asta, intr-un comentariu anterior, care mi-a fost sters.
Plaja Balbota -Balcic Nomad: Si aici avem multe umbrele...dar nu avem fotografie!
summer umbrellas Nomad: Avem multe umbrele, dar cam atat...
Alpinism Nomad: Imaginea asta este pe ultimul loc ? Pai asta trebuia sa fie prima.
Pescari pe Dunare Autor: Asta nu a mai fost.
autoportret Nomad: Autor, ti-ai publicat fotografia de profil si prin asta ti-ai dezvaluit identitatea. Extras din regulament:2.1. Nu posta imagini prin care iti dezvalui identitatea (fotografii de profil sau semne distinctive in descrierile imaginilor)
Verde geometric Nomad: In sfarsit, vad o lucrare foto-grafica, ca de multa vreme nu am mai vazut sa apara una.
NEW GAME Nomad: Ieftineala.
Umbra 2 Nomad: Arata grafic si arata foarte bine. Felicitari !
"Fata cu cercel de perla"-Vermeer Nomad: O lucrare reusita. Felicitari !
splash in 3 Nomad: Suna interesant. Cred ca ai muncit ceva si ai cam stropit lichid colorat in jur pana ti-a iesit cum ai vrut.. Poti sa ne arati niste imagini din culise cu instalatia ?
splash in 3 Nomad: Autor, ne spui si noua cum ai realizat imaginea asta ? Ce lichide ai folosit si cum le-ai facut sa sara din pahare ? Explica-ne putin tehnica realizarii imaginii de fata.
mâini Nomad:  De la mana dreapta se vad doar varfurile de la trei degete, asa ca un titlu mai potrivit ar fi fost "mana". Mana care se vede e cam lipsita de detalii, arata mai mult a silueta (dar nici la categoria asta nu se poate incadra)  si mai e si taiata cam inestetic de marginea cadrului. Inca o lumina discreta nu ar fi stricat, poate mai crea niste umbre interesante. Oricum, niste maini osoase, fotogenice, niste lumini aranjate cum trebuie si o alta incadrare, ar fi dat un rezultat mai bun. Asa,...
Old book new times Nomad: Ce de laudatori !
Clar obscur - Gangul Nomad: Un pic de Shadows / Highlights nu i-ar fi stricat. Ai fi obtinutt detalii si in zona intunecata a imaginii.
pahar pentru steliști Nomad: Vad ca ai mai rasucit imaginea putin spre dreapta. Acuma paharul arata stramb.
pahar pentru steliști Nomad: Lichidul din pahar sta intr-o pozitie nefireasca. Ar trebui sa fie orizontal, nu inclinat.
Spre mare Nomad: Miscarea ar trebui sa se vada intr-un mod evident, altfel imaginea nu poate fi considerata in tema. Comentariu valabil si la alte intrari din concursul asta.
Pâlnia clepsidră Nomad:  As mai taia putin din partea stanga a fundalului.  Distanta din marginea palniei pana in marginea imaginii, in stanga este mai mare decat in dreapta. Subiectul nu este centrat perfect, nu este nici simetrie dar nici o asimetrie voita. Asa, cum e acuma, arata a greseala.
Pahar Nomad: Imaginea e inclinata spre dreapta, lichidul din pahar ar trebui sa fie orizontal.
Bere sau vin Nomad: Autor, spune-i te rog si celuilalt coleg sa ridice piciorul de pe acceleratie, nu de alta, dar a intrat pe contrasens.
Bere sau vin Nomad:  Am comentat la mai multe imagini de la autori diferiti si nu tintesc pe nimeni, cum am mai spus. Daca nu comentez la toate, nu inseamna ca am ceva cu autorii imaginilor la care am comentat si ar fi eronat chiar calomnios sa sustii contrariul, neavand vreo dovada care sa-ti sustina afirmatia.    Voi contiuna sa fac comentarii pe marginea lucrarilor, voi incerca sa desfiintez kitsch-ul, voi spune aducand argumente, de ce o imagine nu este buna sau de ce nu este in tema, voi trage si...
Bere sau vin Nomad:  Discutia a pornit cu o analiza a votului pe categorii la imaginea de fata, o analiza dura, la obiect, dar in care nu vei gasi nici un cuvant jignitor. Am spus ca e slaba si am argumentat de ce, iar tu printre altele ai spus "este o imagine cu o idee buna , originala ,  cu o tehnica rezonabila"  fara sa-ti argumentezi afirmatiile. Cand ti-am cerut sa detaliezi putin si sa aduci argumente, ai sarit ca ars aducand acuzatii false, cum ca analiza facute de mine ar fi un comentariu prin care ti...
Bere sau vin Nomad: Cel care nu intelege despre ce vorbin, esti tu. Vorbim despre fotografie. Nu ti-am dat unlike-uri, ti-am dat nefolositor la unele comentarii, pt. ca nu au vreo legatura cu fotografia ci doar cu nemultumirea ta fata de faptul ca cineva ti-a spus ca ai gresit. Contraargumentele tale nu mi-ar fi gadilat mie orgoliul, mi-ar fi demonstrat ca sti ce vorbesti. Imaginea cu iguana era a ta ?
Bere sau vin Nomad:  Intrebarea ta " oare cati vor urma ?" este tendentioasa. Intrebarea corecta ar fi " oare cate imagini vor urma sa fie analizate ? " Stiu, o analiza la obiect nu e pe placul multora, dar comentariile nu sunt facute doar ca sa laude rezultatul declansarilor indiferent de calitatea lor. Comentariile tale facute mai jos sunt niste lamentari jalnice. Poza cu iguana era a ta ? Si acuma iti manifesti supararea aici, pt. ca  a trebuit sa o scoti ? Daca e poza ta, pe tine trebuie sa fii su...
Bere sau vin Nomad: axxa13, simt o frustrare in comentariul tau, adica ceva de genul:    "Silviu, de ce tii cu Nomad ? Tu nu vezi ce face ? In loc sa ne laude, comenteaza la lucrari, si ne zice ce nu am facut bine si na, acuma, cu ce a zis despre poza asta, parca as fi de acord, dar tot nu-mi convine, ca daca zice si de a mea ca nu-i bine sau nu e in tema, va trebui sa o sterg si o sa ma supar rau de tot, ca doar sunt om mare si nu suport sa mi se spuna ca am gresit, sau sa fiu criticat, sau sa mi se ceara ar...
Bere sau vin Nomad: axxa13, spui ca este o imagine cu o idee buna, originala, cu o tehnica rezonabila. Poti te rog sa detaliezi putin, sa argumentezi afirmatia ta, mai ales in privinta tehnicii ?
Bere sau vin Nomad: Cu riscul de nu fi pe placul autorului, voi face o analiza a votului pe categorii pe care l-am acordat la imaginea asta: 1.Tema: Este imaginea asta in tema ?  In prima faza se poate spune ca da, ca tema cere o imagine cu dopuri si nu se specifica interzicerea altor elemnte in imagine. Dar totusi, se subintelege ca dopurile trebuie sa fie subiectul, ele trebuiesc scoase in evidenta. In imaginea asta, ele sunt prezente si chiar sunt zece la numar ! Dar, la o privire mai atenta, obser...
Toata lumea are Canon Nomad: Ce ar putea iesi din contopirea celor doua cuvinte, Canon + Nikon ?
Marul Nomad: In imaginea ta logo-ul este prezentat din spate, adica este pe dos. Cauta pe internet Apple logo si ai sa vezi ca muscatura din mar este in partea dreapta. Nu stiu, daca ai avut posibilitatea sa fotografiezi marul din partea opusa, sa-l prezinti in pozitia corecta. Daca nu , puteai sa intorci imaginea in oglinda, intr-un program de editare grafica ( nu cred ca asta ar fi impotriva regulamentului ) Ca imaginea, logo-ul din imagine sa aiba putere, sa fie pus in valoare, trebuia fotog...
<<<>>>
Pagina 4 din 8, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 380 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl