HinkelAnton

HinkelAnton
Level 5 x 2 5 Lucrari 50 Lucrari x 2 100 Lucrari 200 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 7 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 16 Comentatorul lunii x 4 Forumistul Saptamanii x 31 Forumistul Lunii x 7 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 8 Cel mai activ utilizator(lunar) Cel mai comunicativ (saptamanal) x 27 Cel mai comunicativ (lunar) x 7 Top3 x 27
<<<>>>
Pagina 13 din 16, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 791 comentarii
Contraste HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Contraste HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Nu cred ca e greu de ghicit HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
Sperante si credinte HinkelAnton: Inteleg de ce are conotatii negative, insa daca stai si te gandesti mai bine, rolul aparatului nu e de fapt sa creeze picturi - in sensul ca suntem foarte atenti la compozitie, unghi, expunere, cromatica, ci rolul sau este de a capta momente.  Mi-ar placea sa nu aiba aceasta conotatie, ci din potriva, una pozitiva.    Fireste, tot incercand sa faci asta, incepi sa ai poate o anume dexteritate, cu-atat mai bine, dar totusi, pana la urma momentul captat e cel mai important. Si sunt f...
Sperante si credinte HinkelAnton: A fost, atunci, stearsa cel putin o lucrare perfect in tema - femeia aceea la altar. De-acord, are o stare. Poate m-a furat senzatia de snapshot, dar e unul reusit, pana la urma. Felicitari.
Casi Autor: Da, probabil ar fi fost mai de impact. Poare trebuia s-o aduc mai departe de motor si sa mai vin usor spre ea. invatam.
Casi Autor: Imi plac obiectivele wide fiindca nu aplatizeaza imaginea, si-ntr-adevar exista riscul de a deforma, mai ales ca subiectul trebuie sa fie cat de cat aproape ca sa ai un bokeh, dar distanta din fotografie cred totusi ca e destul de sigura ca deformarea sa fie minima, si sa capete un pic de volum.   Din pacate, asta e diafragma maxim deschisa, iar daca ma apropiam mai mult ca sa fie mai neclar, atunci chiar o deformam - de-altfel in cealalta lucrare asta am si facut, mai ales ca am p...
Sperante si credinte HinkelAnton: Eu chiar cred in fotografia de nisa, iar prin asta in primul rand ma refer la  faptul ca noi ca autori, prima noastra nisa este propria noastra pesoana.
Sperante si credinte HinkelAnton: Categoric, relatia cu camera practic distruge subiectul - fiindca noi ca fotografi am vrea sa fim invizibili, dar nu putem, din cauze evidente - esti acolo - si de-aia am si specificat ca asta e mai ales in cazul portretelor - asta fiindca in principiu un portret reprezinta pe cineva, si poate acel cineva are pretentii la cum este aratat in public.    Aici abia intervine dilema - este portret sau nu? conform definitiilor...sa spunem ca e, dar undeva in adancul fiecaruia, la acest p...
Sperante si credinte HinkelAnton: Dupa mine, puteai linistit sa mai scapi de niste elemente, mai ales ca esti cumva la limita cu tema. Dar decizia trebuie sa fie a ta. Poate ca gresesc, dar cred ca portretele ar fi bine sa aiba o minima relatie cu camera, chiar si una indirecta [simti ca subiectul stie ca e fotografiat]
fara titlu Autor: Eu in schimb asta cautasem...sa simulez curbura Pamantului cu ajutorul aberatiei lentilei.
Femeia modernă HinkelAnton: Foarte frumos incadrata, fundalul e din film [scrumiera], lumina soft e la fix, ca sa nu mai spun de expresia ei...rece dar intelectuala. Chiar imi place.
Catun de munte in rasarit. HinkelAnton: Felicitari ! ai tot ce trebuie, aproape ca "mi-a luat respiratia". lumina dificila, pe care ai rezolvat-o cumva, perspectiva e atat de...imi pare rau, ar trebui sa spun ceva "elocvent" dar nu prea am cuvinte, si m-as fi simtit si "vinovat" sa nu zic nimic, la cat de mult imi place.
far'un sfert Autor: Nici intr-un caz gandul meu.
far'un sfert Autor: Intr-adevar am gandit-o de la inceput invers, si e o compozitie deschisa, care explodeaza - majoritatea elementelor sunt taiate la marginile imaginii, si fiind si invers dar si poti citi ora in acelasi timp, e un pic nefiresc pentru ochiul liber... te ia cu ameteala        am luat in considerare ca tema cere sa fim cat mai creativi   Da, scrie si in Locatie Aproximativa.
Hollow Cat HinkelAnton: dintr-un film paralel...
Dino in the green HinkelAnton: Mi-e cam greu sa cred ca intra la concurs. Fotografia e buna, nimic de zis...dar nu cred ca dinozaurii erau asa simpatici 1:1  haha
constructie de lumina HinkelAnton: Multumesc pt. clarificare.
constructie de lumina HinkelAnton: Are corespondent in lumea reala ? eu cel putin n-am vazut nimic sa semene
World in small perspective HinkelAnton: E fotografie? ca pare generata pe computer.
My Cat HinkelAnton: Imi place impactul vizual, insa nu sunt prea de-acord cu desaturarea selectiva completa, de-altfel cred ca si contravine regulamentului la foto.     Ai putea de exemplu sa desaturezi dar nu complet? ca fotografia...e buna!      
sir indian Autor: multumesc!
Ave Caesar HinkelAnton: Inchipuie-ti ca ar fi stralucit toate.Ar fi fost un spectacol...cred.
Ave Caesar HinkelAnton: O alta lumina - nu ai pus in valoare transparenta materialului - ar fi facut din asta o mica "capodopera". Compozitia chiar imi place.
Sandwich HinkelAnton: Solutia de fapt ar fi fost sa folosesti niste lumina, sa spunem o lanterna, ceva sa vina din spate.
sir indian Autor: multumesc .
Ghici ciuperca! HinkelAnton: E din cauza felului in care se uita cu ochiul ala, mai ales in film. Da, sunt alte proportii.
Ghici ciuperca! HinkelAnton: Mi-aduce aminte de Daleks, din Doctor Who
,,Asteroid'' HinkelAnton: Poate trebuia sa pui lumina invers, si claritatea pe partea de sus a legumei?
Betie Autor: Nu se reflecta, e printr-un borcan. Contrastul e deja  tare, tonal vorbind. Cam atat poate sa duca.
in gura presei Autor: Am vrut sa iasa clar doar tastele. Restul e datorat timpului de expunere (o singura sursa de lumina pe care am plimbat-o peste tot in cele 30 de secunde de expunere) Mai e si recomprimarea de pe site.
Betie Autor: Daca tot e sticla, am zis sa merg mai departe. Multumesc.
Capu' face, capu' trage Autor: Multumesc
coala goala Autor: Sunt foarte curios daca au si altii pareri. Ca e o scrisoare, reiese din accesorii.
coala goala Autor: "Orice accesoriu este la alegerea voastra, dar subiectul principal trebuie sa fie scrisoarea/scrisorile." acesorii - plicuri, foi mototolite subiectul - scrisoarea neinceputa
coala goala Autor:     Am incercat sa-ti raspund printr-o postare, dar cineva nu vede scrisorile si mi-a scos-o...
coala goala Autor: Draga Kirugoro sa stii ca ai dreptate, dar chiar si-asa am petrecut ceva timp aranjand lumina, am ales coala cu coltul rupt, fiindca, vorba ta, tre' sa facem fotografii, pana la urma, deci e un element vizual  prin care am incercat sa sugerez ceva, iar in rest, textul conteaza, si paradoxul pe care il produce.    Sigur nu-i mare fotografie, dar mi-a venit ideea, si de ce sa n-o fac?  
coala goala Autor: Nu mai e loc ha ha ha
coala goala Autor: hopa, sa-ncerc o operatiune Photoshopiana... Multumesc
カラースポット Autor: Multumesc, am placerea de a-mi culege singur texturile, si-apoi n-ar fi fost in tema, fiindca nu se pomeneste dreptul la texturi in cazul asta.
カラースポット Autor: Asa am considerat ca ma apropii mai mult de latura de tablou, prin supraexpunere, tulpinile si unele elemente se transforma in niste accente.
Alpinism urban HinkelAnton: Multumesc, i-am aratat-o unui prieten si am devenit curiosi...
Alpinism urban HinkelAnton: Imaginea ta originala e Photoshopata ? sau e printr-un geam ?
Panglici v 2.0 HinkelAnton: Asta nu-nseamna sa nu incerci chestii
umbre pietonale HinkelAnton: Cam greu cu umbrele...la ora aia 
Panglici v 2.0 HinkelAnton: Wow, arata fain! da, se spune high-key dar mai uitam eu sunt de parere ca fiecare trebuie sa aibe genul lui de high-key, daca ii place, mai cu griuri, mai cu alburi, depinde si de subiect. Albul parca nu mai e deranjant [rezolvi usor in Photoshop din Levels sau Shadows - Highlights]
<<<>>>
Pagina 13 din 16, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 791 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl