HinkelAnton

HinkelAnton
Level 5 x 2 5 Lucrari 50 Lucrari x 2 100 Lucrari 200 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 7 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 16 Comentatorul lunii x 4 Forumistul Saptamanii x 31 Forumistul Lunii x 7 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 8 Cel mai activ utilizator(lunar) Cel mai comunicativ (saptamanal) x 27 Cel mai comunicativ (lunar) x 7 Top3 x 27
<<<>>>
Pagina 12 din 16, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 791 comentarii
Tobosarul cetatii HinkelAnton: Pozitionarea subiectului in funcie de lumina, el fiind in umbra, fundalul in soare...iese galceava , diafragma mult prea inchisa nu a permis aparatului sa faca un DOF prin care sa scoata tobosarul in evidenta, incadrarea ne permite sa vedem slapii, care pe de-o parte au farmecul lor, pe de alta strica un pic incadrarea in tema.[dupa o mai lunga contemplare, am realizat ca de fapt fara slapi, imaginea nu prea mai spune nimic]
Apus... HinkelAnton: Miscarea asta ar fi avut avantaje si dezavantaje. Probabil ar fi avut o bogatie mai mare de tonuri pe cer, dar lumina ar fi fost insuficienta pentru a pune in valoare vegetatia [partea de sub orizont], care inca suporta mici editari si imbunatatiri. In rest, e placut sa te uiti la ea.
Tobosarul cetatii HinkelAnton: Putem dezbate ce e gresit in aceasta imagine? Cred ca unii ar putea trage foloase in urma unei discutii.
Animal HinkelAnton: A trebuit sa treaca ceva timp pana sa realizez ce faina e imaginea ta, cum ai reusit sa abstractizezi asa un lucru simplu. Bravo!
Albastru infinit... HinkelAnton: E destul de puternica imaginea. Consider ca ar fi putut fi si mai tare daca umbra Coloanei ar fi venit inspre camera astfel incat sa se raspandeasca spre marginile cadrului, adica sa fi pus camera pe pamant, sau sa-ti fi gasit unghiul ideal in sensul asta. Un filtru de polarizare nu ti-ar fi stricat. felicitari, totusi.
Ochi de cristal HinkelAnton: chiar e simpatic pisicul tau. ''sympathy for the devil'' - the rolling stones, asta ca-i cu matzele si diavolul, stii cum zic...:D  ma mai gandisem si la ''blue eyes'' - king diamond, dar e mai underground si erau putine sanse poate sa ne placa aceeasi piesa.  dar gorillaz imi plac si mie, destul de mult. multumesc pt. raspuns.
saritura in apa'' HinkelAnton: Cineva a tras un clopotel. Chiar daca nu este suspendat din cauza contactului, nici apa nu poti spune ca-l sustine.. e si ea la limita. Sa vedem ce se decide.
Muzica lui Cantemir 1 HinkelAnton: Inteleg ca are legatura cu muzica, insa ai citit cu atentie ce ne cere tema? Trebuie sa ilustram o piesa favorita, deci o chestie personalizata - cum vezi tu piesa cu un videoclip facut dintr-un singur cadru static - fotografia pe care o postezi. Sau ceva de acest gen. Despre fotografie - un pic de editare nu i-ar strica, si atentie la verticalitate (toti patim), de-asemenea, este singurul unghi pe care ai putut sa-l iei? [restrictii / muzeu / fugi dupa cineva care te astea...
Ochi de cristal HinkelAnton: Cat Scratch Fever [ted nugent] ?
Apa,apa,apa HinkelAnton: Ne poti ghida un pic si catre ce melodie sa ne indreptam atentia? intr-adevar, imaginea e cam discutabila, camera e un pic cam fara bula - fara ca inclinarea sa aduca mari avantaje, si ai incercat o varianta in care claritatea sa se afle intr-un plan mai apropiat?  nu e exclus sa-i fi dat astfel mai multa plasticitate.
We Autor: Au prins expuneri diferite, depinzand de durata nemiscarii si distanta luminii, care erau cam haotice. Multumesc.
We Autor: Este o singura expunere de 30 sec. in care am mutat picioarele si am miscat sursa de lumina. Se refera la o melodie Faithless, dar nu i-am spus tot numele.
Yin și Yang HinkelAnton: Multumim de precizari. Sper ca-ti place ce epopee s-a nascut in urma imaginii postate haha.
Coabitand Autor: Trebuie sa le mai bagi si in seama
Coabitand Autor: Felul in care doua lucruri care n-au nici o legatura aparenta se pot afla in acelasi loc.Nu e o contradictie 100%, ca la antonime.Daca nu e destul de-n tema, o pot sterge. Una e facuta de mana omului, de ingineri, muncitori etc, e imensa, cealalta e un fir viu.Mi s-a parut inde-ajuns s-o inscriu aici.  
Deșteaptă-te, române! HinkelAnton: Mi-a fost imposibil sa nu fac chiar si o distanta analogie cu aceasta celebra imagine
Magie Autor: Nu stiu ce e, ma gandesc c-o fi ceva spuma, dar arata de parca un acid extraterestru a reusit sa topeasca geamul. Ar fi fost pacat sa nu incerc ceva, mai ales ca era si lumina in avantajul meu.
Batand la usa Autor: Multumesc.   Nu ma mir ca ai pomenit asta, deoarece am folosit pe ea doua texturi abia vizibile, dar si ea originala poate fi folosita si ca textura.
Identitati HinkelAnton: Suna mai degraba ca un eseu. Se presupune ca reportaj fiind, ai avut mai multe imagini de-acolo? Ai fi putut, cred, avea in locul celor doua trecatoare, alte personaje mai expresive, care sa nu sparga relatia dintre trecatori, cu oglinda in care s-au adunat sa se vada. Daca mai ai alte unghiuri, cred ca poti sa mai incerci...
Pe 'nserat HinkelAnton: Aici ti-ar fi fost de folos o expunere Spot. Ridicai apoi tonurile prea joase in photoshop, la sectiunea Image-adjustments-shadows/highlights. Ar fi putut avea o atmosfera chiar placuta.
prieteni de la distanta Autor: Firesc, focul. Revin asupra afirmatiei ca e abia perceptibil.
prieteni de la distanta Autor: Daca vezi apa in planul 1, oare ce element contradictoriu se vede in fundal, abia perceptibil?
diva HinkelAnton: Foarte terapeutice culori, multumesc pentru imagine. Sper sa se bucure si altii.
Care sunt cei reali ? HinkelAnton: Cei cu capul in jos. Foarte fain unghi... m-am chinuit un pic pana s-o decodific...
Yin și Yang HinkelAnton: Un pasionat sta si in limba, daca trebuie  
Yin și Yang HinkelAnton: Nu pot decat sa-mi dau cu presupusul, si nu am observat nimic suspect, dar cred undeva pe-aici : Autorul probabil a folosit un lighean sau asa ceva pentru a-l umple cu apa, si-a carat doua panouri sau ceva translucid - cel putin partea galbena - , le-a pus un pic in contralumina, a facut o droaie de teste si a invatat cum sa surprinda stropul. Dupa cum vezi, nu a folosit nici un soft de editare. Ar fi frumos sa ne explice si el.
Yin și Yang HinkelAnton: Cum ai ajuns la concluzia ca e prelucrata selectiv?
Ziua copilului HinkelAnton: Foarte de acord. Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca fiecare sa fie el insusi, cand vezi lucrarea pe anonim, sa cam stii cui ii apartine. Pare facuta cam la repezeala - desi uneori alea sunt cele mai bune. Vorba aia, cele mai proaste fotografii sunt cam primele 10.000 pe care le faci   si nu cred ca numara nimeni...  nu stiu ce e aia artist, si nu-mi pot aroga aceasta nobila eticheta. Fac si eu ce-mi vine.
Ziua copilului HinkelAnton: Perfect, atunci. Daca tot ai folosit photoshopul, foloseste si una din cele mai de baza functii - crop-ul.  Cauta diferite compozitii, vezi ce efect are fiecare taietura asupra imaginii. Nu-ti fie frica de faptul ca femeia nu mai are luftul corespunzator. Aceleasi repetitii obosesc creierul. Totusi, ca...
In umbra regelui HinkelAnton: propun aceste titluri alternative : "...de fapt"   "succesorul" ''consilier prezidential" ''nevazut" ''conducatorul'' putem continua pe forum aici    http://pxlshot.ro/discutie/202
Ziua copilului HinkelAnton: De-aseara tot dau tarcoale acestei imagini, nestiind cum sa iau cat mai frumos autorul, fara sa-l supar si fara sa-l las nici fara ceva de invatat. inteleg frustrarea cuiva in legatura cu incadratul in tema si calitatea imaginilor, dar trebuie sa luam tema doar ca un stimul pentru a face sau inscrie o imagine de calitate. E mult mai usor sa lucrezi cand ai o tema in cap, asta e scopul temelor, si nu sa te incadrezi in ea, ci cum te incadrezi, ce gaselnita ai aflat. Nu uitat...
concert rock HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
concert rock HinkelAnton: Daca toti am repeta aceleasi clisee la concertele rock? Nu e mai mare satisfactia ori cand iti iese pur si simplu "altceva", chiar daca uneori te uiti si tu la rezultat si-ti spui "mama, cum mi-a iesit asta'', fie ca ai cautat cu buna stiinta un unghi si o compozitie aparte ? Si e de atmosfera. Nu stiu ce sa zic despre cum a picat lumina aia concentrata exact pe nas, dar asta a fost momentul, s-a dus...il vedem si noi...doar e reportaj. Multumim pentru imagine.
Tradatorul Autor: Asa se si vrea. Mai degraba de opera ma gandeam.
Niciun ritual fara el ... HinkelAnton: Ursu Ai nimerit o lumina absolut potrivita fotografiei, iar subiectul pare surprins de...tatal sau? exact in situatia in care se simte ca poate face asta dintr-un fel de obligatie. Sunt sigur ca-ti va fi recunoscator pentru imagine peste cativa ani.
2 HinkelAnton: da da da da! e asa de simplu cand stii solutia ! N-am avut senzatia de master si apprentice din cauza ca aveam senzatia ca tipul citeste o harta in timp ce celalalt sta aproape plictisit. Dar se potriveste. Faina.
2 HinkelAnton: Imi place prezenta culorii in lucrarea ta [precum si grafismele generate de supraexpunerea padurii], si imi inchipui ca mi-ar fi placut si lipsa ei. Am cautat in zadar sa gasesc o asociere cu un nume de familie. Ne dai macar un mic indiciu? Doina nefiind un nume de familie, dar oricat mi-am stors creierul, n-am reusit sa ajung nicaieri. M-ai facut tare curios.
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Portret HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Buni in constructie HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
Buni in constructie HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
5 in 1 Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Contraste HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
Din natura HinkelAnton: {{Comentariu sters de moderator}}
<<<>>>
Pagina 12 din 16, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 791 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl