ElianArthurRusu

ElianArthurRusu
Level 5 x 2 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari 200 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 6 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare x 2 Comentatorul saptamanii x 6 Votantul saptamanii x 2 Forumistul Saptamanii Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 2 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 6 Bloggerul Saptamanii Top3 x 17
<<<Urmatoarea »
Pagina 5 din 5, se afiseaza 48 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
Insula K Autor: Sunt 8 persoane in cadru plus eu plus alte doua in afara cadrului intr-un loc in care ar trebui sa fie pace si liniste si omul sa lipseasca din peisaj. Consider ca este..... aglomeratie Daca veti considera ca acest cadru este nepotrivit o voi retrage.
Insula K Autor: Buna seara, am citit cerintele temei si conform celor spuse de localnici, pe insula K este accesul restrictionat ptr oameni iar grupul prezent acolo ma face sa cred ca ma incadrez in tema.
Măcel ElianArthurRusu: Ok, bafta .
Măcel ElianArthurRusu: Nu trebuia postata in concursul jeleu?
Tribut marii Autor: Eram pe valuri, in barca si asa a iesit, asa am lasat. E vorba doar de un telefon
Nr 10 Autor: Este prora unui vas cu scara de pescaj.
Primul .... prima .... Autor: Inseamna ca ma incadrez in.... toti . Da, este Sulina deoarece acum ma aflu aici in concediu.
Nr 10 Autor: Schimb poza, trec aici manual datele..... ce imi recomandati?
Nr 10 Autor: Nu stiu de ce nu se vede . Poza este in format raw si in lightroom am toate datele .
Cum sa comunici cu oricine... ElianArthurRusu: Titlurile cartilor prezente in cadru  
Cum sa comunici cu oricine... ElianArthurRusu: Se pare ca ideia este mult mai subtila decat pare  
trufas ElianArthurRusu: Daca ar fi avut macar un spin in cadru . 
Lumea cand citesti ElianArthurRusu: Ok , am vazut si spinii . Ma asteptam la ceva mai direct in tema . Este destul de subtila dar in tema . Scuze ptr comentariile anterioare . 
Lumea cand citesti ElianArthurRusu: Dar nu reusesc sa fac legatura intre poza si tema . . . . . 
Lumea cand citesti ElianArthurRusu: Nu ai gresit concursul in care ai postat ? Ma gandesc la titlu deoarece mai este un concurs activ pe o tema apropiata . 
Too young ElianArthurRusu: Deci......?
Bate Vantul Prin Padure ElianArthurRusu: Raman la varianta unei suprafate textile . Textura materialului ma face sa cred ca este textil . 
Zimtat ElianArthurRusu: Vad cateva reflexii in partea dreapta a rotitelor . Sa fie inelul de strangere pe camera a microfonului sau a unei lampi ? 
the shape of... ElianArthurRusu: Din respect ptr cei care apreciaza genul macro , imi retrag participarea . In schimb , ar trebui tinut cont de nivelul la care se pot ridica anumite persoane . Concursul este deschis tuturor indiferent de " level " si exceptiile ar trebui tratate ca atare . Nu poti prezenta ca fiind macro o pulpa de zebra , un buchet de trandafiri sau catedrala mantuirii dar sunt lucrari care chiar daca nu se incadreaza in totalitate in tema se pot numi incercari . Aceste incercari pot fi limitate de talen...
Cerculet ElianArthurRusu: Tutunul , arza-l focul. . . 
Zimtat ElianArthurRusu: Camera video ?
Too young ElianArthurRusu: Ma irita faptul ca nu imi dau seama ce este dar textura imi spune ca este vorba de un produs natural , un fruct . . . . un scaiete . 
Farmecul banalului ElianArthurRusu: O clasica in viata . Ruginita dar prezenta . Eterna masina de macinat carne , nuci , biscuiti , etc . Ma bucur sa vad asa ceva . Felicitari . 
fructe condimentate ElianArthurRusu: Am sentimentul ca autorul a epuizat cele trei postari admise .  Putin mai multa lumina ar fi creat senzatie . Imi place ideia  
Bate Vantul Prin Padure ElianArthurRusu: Cred ca este material textil ptr ca am vazut o scama , cateva fire de par . . . nu este o mocheta ? 
Soft ElianArthurRusu: Nud , erotism , etc dar fashion nu prea merge . Poate daca era un sal alb , brodat , sa-ti canalizeze atentia asupra articolului si nu a subiectului . Ar fi trebuit lucrat putin si la fundal . Parerea mea proprie si personala .
Hot ElianArthurRusu: Ma las de fumat . Foarte faina ideia . 
Hot ElianArthurRusu: Cenusa si jar ? 
Forme! ElianArthurRusu: Rasucita, intoarsa, etc. Textura ma duce cu gandul la o floare sau un fruct dar sunt rezervat in a da un raspuns.
Forme! ElianArthurRusu: Rasucita, intoarsa, etc. Textura ma duce cu gandul la o floare sau un fruct dar sunt rezervat in a da un raspuns.
Umbre ElianArthurRusu: Banal..... in tema
Ghici ce ? ElianArthurRusu: Castana ? 
OZN ElianArthurRusu: Aragaz laser spatial ) . Dupa lumina din spatele ei as zice ca este o lampa cu leduri . 
Ca-n Armata ElianArthurRusu: Mda . . . si refuzam sa cred ca ar fi o pila  
Ca-n Armata ElianArthurRusu: Ptr o pila nu prea corespunde textura striatiilor iar burghiu sub nici o forma . Ar mai putea fi o manivela , o maneta . . . . . 
Ca-n Armata ElianArthurRusu: Imi seamana cu inelul ce fixeaza mufa in statie , inel cu filet interior ce preseaza mufa . 
la micul dejun ElianArthurRusu: Toaster
Realitate Autor: Sa includ in imagine un element ? 
Mehala Autor: Din pacate ora la care am reusit sa ajung la locatie a fost destul de tarzie si cu toate ca am intarit poza cu un lemn, in spate, nu am reusit sa folosesc o diafragma mai mare si nici o expunere mai lunga ptr ca nu am avut trepiedul si poza se misca la fiecare adiere de vant. Dar am tinut neaparat sa incerc si eu tema.
Old Times ElianArthurRusu: O alta incadrare ar fi scos putin mai mult in evidenta subiectul vechi in raport cu cel actual . 
Casatoriti din interes ElianArthurRusu: Sincere felicitari autorului . Fara cuvinte . 
Tobosarul cetatii ElianArthurRusu: Slapii , lipsa luminii . . . . 
Yin și Yang ElianArthurRusu: Tind sa cred ca a folosit un filtru gradual . Folosesti un fundal care se poate " deteriora " usor cu un filtru de gen Cokin . Astept raspunsul autorului cu tot interesul . 
in lupta ElianArthurRusu: Felicitari domnu ptr realizare
In rochie ElianArthurRusu: In cazul acesta imi prezint scuzele de rigoar, dar scrie bolduit sa fie cei doi miri si asta se intelege sau asta am inteles eu. Cu stima
In rochie ElianArthurRusu: In cazul acesta imi prezint scuzele de rigoare.
In rochie ElianArthurRusu: In descrierea concursului se cere sa fie ambii miri in cadru, nu?
<<<Urmatoarea »
Pagina 5 din 5, se afiseaza 48 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl