ElianArthurRusu

ElianArthurRusu
Level 5 x 2 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari 200 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 6 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare x 2 Comentatorul saptamanii x 6 Votantul saptamanii x 2 Forumistul Saptamanii Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 2 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 6 Bloggerul Saptamanii Top3 x 17
<<<>>>
Pagina 3 din 5, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
Snake ElianArthurRusu: Sa fie vorba de anul snake-ului sau anul sarpelui ? 
Mare ElianArthurRusu: Este buna alegerea dar pe mine ma pune in dificultate . Sunt doua cochilii mari si cateva sute mici lucru care imi da senzatia ca nimic nu este precis si totul ramane la alegerea privitorului . Prin incadrare ai reusit sa dai senzatia de mic si mare dar nu pot spune ca esti 100 % in tema deoarece tema are cateva cerinte foarte bine definite . 
Doi cai putere ElianArthurRusu: Avand in vedere faptul ca am mai avut pe aici astfel de situatii , consider ca efortul votantilor a fost inutil . La fel si in cazul lucrarii urmatoare , care are autor comun cu fotografia in cauza si care a venit insotita de acelasi alai de votanti . 
Dimineata devreme ElianArthurRusu: Cu putina atentie ai fi putut sa elimini pata sau stropul de apa . 
Jumatatea mea... ElianArthurRusu: Cred ca autorul mai are o lucrare in concurs , cu acelasi subiect . Setarile camerei si subiectul par sa confirme acest lucru . 
Pirates of the Caribbean ElianArthurRusu: Este o lucrare frumoasa dar putin in afara focusului . Dupa setarile camerei as crede ca este vorba de un telefon si daca nu gresesc , atunci rezultatul se datoreaza functiei de macro . 
20 Ave Maria si 10 Tatal Nostru ElianArthurRusu: Eu am expus lucrurile asa cum le vad eu si sper sa fiu unic in asta. Fiecare intelege intr-un mod diferit lucrarea si sunt sigur ca sunt persoane care o vor aprecia. Bafta si stima
20 Ave Maria si 10 Tatal Nostru ElianArthurRusu: Tocmai ptr ca ai abordat atipic subiectul, ma deranjeaza cele doua toape. Tu nu ai pacatuit dar o facem noi cu gandul. Eu unul caut detalii cand " decupez " intentionat subiectul si din punctul meu de vedere domsoarele prezente in cadru "distorsioneaza" imaginea. Mi-ar fi placut poza la instantanee dar momentan aici nu vad legatura. Imi cer scuze anticipat.
20 Ave Maria si 10 Tatal Nostru ElianArthurRusu: Incadrare , mesaj , calitate , tangente cu tema concursului . . . . 0 . Cine este din zona isi poate da seama ca este vorba de catredala dar un " turist " nici vorba . 
T-Rex Autor: Nu a obtinut un loc rau si ptr o jucarie congelata este bine . 
Ce buna e apa ElianArthurRusu: Frizian la Herneacova
love at first sight ElianArthurRusu: De ce scrii in engleza si descrierea ? 
Poveste de iarna ElianArthurRusu: Nu voi vota deoarece nu stiu cum sa evaluez aceasta lucrare . Imi place dar ma incurca partea de jos a imaginii . Faptul ca dvs vi s-a parut mai interesant conteaza mai putin atata timp cat tema concursului cere altceva . Propuneti o tema si noi ne vom conforma . Cu stima si bafta  
zbarrrr ElianArthurRusu: Este o fotografie reusita dar nu este in tema . 
Lofty. ElianArthurRusu: In lant si cu picioarele legate......
Poveste de iarna ElianArthurRusu: Daca este asa cum spui, este o lucrare reusita dar partea de jos ma intriga deoarece pare sa fie partea superioara a unui text si nu un gard. Sper sa gresesc din nou si poate ne vei arata la final si o poza cu gardul cu pricina.
Poveste de iarna ElianArthurRusu: Buna dimineata. Dupa cum arata imaginea, sunt ferm convins ca este vorba de un crop al unei prelucrari grafice, lucru ce nu este permis in concursurile de fotografie.
Un pahar cu ness Autor: Blitul a fost doar ca lumina de umplere, din lateral. Se poate observa umbra in partea de sus. Paharul inalt si obiectivul de 35 mm au un rol important dar foarte important a fost paharul care a fost in diametru exact cat lentila lanternei.
Un pahar cu ness Autor: Imaginea nu este modificata. Pot sa spun doar ca paharul nu se afla pe sol fiind urcat pe " sursa " de lumina, o lanterna Maglite cu 3 acumulatori
Ochi Caprui ElianArthurRusu: Nu am incercat acest gen de fotografie si nu pot sa combat sau sa argumentez cele spuse de dvs . Era doar o parere proprie . Bafta
Ochi Caprui ElianArthurRusu: Daca ai fi reusit sa elimini reflexia blitului era perfect . 
Night time ElianArthurRusu: Eu unul as fi incercat o valoare mult mai scazuta ptr ISO . Zonele luminate puternic par a fi arse si in contrast cu partile intunecate si distrag atentia . 
Turnul cu ceas ElianArthurRusu: Fotografia este in tema dar distanta fata turn , incadrarea si coloristica fac ceasul sa se piarda in cadru . 
Migratie Autor: Verdele este din reflexia suprafetei de gheata. Asta este culoarea baltii cu pricina. La final veti vedea si aparatul folosit.
Noaptea in cimitir ElianArthurRusu: Este impotriva regulamentului sa postezi doua sau mai multe lucrari avand acelasi subiect . Alege una din ele . Bafta 
Migratie Autor: Buna dimineata , in primul rand . Am ajus la acest rezultat astfel : o balta inghetata , zapada , 4 agrafe de hartie si doua bete de lemn de inghetata . Dimensiunile pot fi deduse in comparatie cu betele de inghetata folosite pe post de schiuri . Cu stima . 
Capela ElianArthurRusu: Nu ar fi mai ok sa intorci imaginea?
in floare ElianArthurRusu: Fotografia are toate calitatile ptr un macro dar sub nici o forma nu poate fi catalogata ca fiind abstracta . 
coctey ElianArthurRusu: Tind sa cred ca este vorba de o bautura si in acest caz trebuie sa iti atrag atentia deoarece nu esti in tema . 
spectacol ElianArthurRusu: Timisoara , corect ? 
Dedublare ElianArthurRusu: Aici nu cred sa mai fie vorba de reflexie . Dupa elementele din spatele chitaristului cred ca este vorba ori de suprapunere de imagini ori photoshop . 
Menu a la carte ElianArthurRusu: Intr-un cuvant , realitatea de care ne ascundem .  Cu stima . 
Dedublare ElianArthurRusu: Sunt tentat sa cred ca " Enigma " si " Dedublare " au autor comun . Nu stiu de ce , dar parca au o " semnatura " aparte . Frumos in ambele cazuri . 
Menu a la carte ElianArthurRusu: Putin cam sinistru cadrul si ma face sa ma gandesc la un abuz culinar al unei persoane trecuta bine de prima tinerete . Mai lipsesc " uneltele " ptr o clisma si peisajul ar fi complet . 
tea and rose ElianArthurRusu: Cred ca valoarea diafragmei , de 5,6 rezulta din " intinderea " zoom-ului la maxim si banuiesc ca este vorba de un obiectiv venit in kit cu aparatul deoarece editarea este facuta cu View NX . Punctul de plecare nu este deloc rau dar incearca un timp de expunere mai lung , o diafragma cu o valoare mai mare . Despre WB nu pot sa ma pronunt deoarece vad ca este setat manual . Asta inseamna ca ori asta a fost tenta de culoare pe care ai dorit sa o obtii ori autorul a incercat ceva dar nu a ies...
Tea and Smoke ElianArthurRusu: Titlul este elementul care creaza in subconstient o a doua imagine a fotografiei . Creierul impleteste cuvintele in imagine si rezultatul amestecului devine placut sau neplacut . Mi-ar fi placut sa vad ca autorul a avut grija sa alinieze imaginea la o linie verticala sau orizontala . De asemenea , calitatea imaginii ma face sa cred ca este vorba de o poza facuta cu un telefon sau un aparat compact . Cu stima . 
singuraticul ElianArthurRusu: Accept faptul ca exista o reflexie dar este neclara si fotografia isi pierde din farmec . 
Ceai pe frig ElianArthurRusu: Eu unul as fi incercat un cadru mai apropiat si un fundal mai aerisit . La modul general , este o lucrare placuta . 
Blue Star ElianArthurRusu: Daca nu gresesc , subiectul este in planul principal urmand in plan secundar reflexiile . Daca am dreptate , fotografia nu este in tema . 
The same world ElianArthurRusu: Imi cer scuze anticipat autorului dar titlurile in limba engleza imi taie orice motivatie de a mai analiza si imaginea . Recunosc , votul a fost unul pozitiv deoarece imi place dar in acelasi timp reflecta si calitatea fotografiei .  Nu vorbesc engleza si nu vreau sa fac in momentul de fata nici un curs ptr insusirea acestei limbi . Voi incepe si eu prin a da titluri lucrarilor mele in limba rusa , limba studiata in scoala . Va folositi imaginatia ptr a surprinde cadre deosebite si...
Trotuar ElianArthurRusu: Ma bucur sa vad ca tema a fost inteleasa . Toata stima si bafta  
Intinsul apei ElianArthurRusu: Eu zic ca este in tema . Nu are NIMIC care sa faca legatura cu subiectul temei . 
Ultima rugaciune ElianArthurRusu: Amploarea constructiei distrage atentia de la balustrade dar imi place . 
Pepeni ElianArthurRusu: Primul lucru care imi vine in minte este Dabuleni . Dupa ar fi Gotlob. Urmatoarele ar fi legate de mesajul pe care vrei sa-l transmiti si care nu are nici o legatura cu tema . 
Vidul din padure ElianArthurRusu: Fotografia ma duce cu gandul la un loclinistit , in mijlocul naturii intr-un loc in care totul este plin de viata . 
43 ElianArthurRusu: Se intampla sa apara cate o fotografie care sa-ti incante retina inca de la prima vizualizare si sa-ti lumineze ziua . Aceasta , este una din acele fotografii . Toata stima ptr realizare . 
Acolo unde totul e posibil.........       Violetul actioneaza mereu irezistibil ! ElianArthurRusu: Inainte incercam sa atrag atentia autorului asupra partilor bune sau rele dar in unele cazuri este pierdere de timp si votul este singura metoda prin care poti sa-ti exprimi parerea fara sa deranjezi . 
Brad de Crăciun ElianArthurRusu: Realizati o fotografie in care sa ne aratati bradul vostru de craciun . Am senzatia ca aici este un spatiu public si imi vine greu sa cred ca ar fi vorba de bradul autorului . 
Craciun ElianArthurRusu: Tema concursului este " luminile " , nu tarabele , nu oamenii . 
<<<>>>
Pagina 3 din 5, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl