ElianArthurRusu

ElianArthurRusu
Level 5 x 2 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari 200 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 6 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare x 2 Comentatorul saptamanii x 6 Votantul saptamanii x 2 Forumistul Saptamanii Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 2 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 6 Bloggerul Saptamanii Top3 x 17
<<<>>>
Pagina 2 din 5, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
Simetrie ElianArthurRusu: Camera de supraveghere este ca nuca in perete acolo dar din pacate , nu ai nici o varianta sa scapi de ea fara alte interventii asupra cadrului . Doua lampi , doua doze , doua proiectoare . . . . . Frumos . 
Gemene ElianArthurRusu: Seria de pe ele spune altceva . Imi place abordarea indiferent de serie . Bafta . 
leagane ElianArthurRusu: Si daca le misca vantul pur si simplu ? Daca autorul a asteptat momentul in care juniorii au plecat ? Hai sa tragem de talanga atunci cand este evidenta situatia . 
Aglomeratie ElianArthurRusu: Am tras clopotelul fara sa gandesc si imi cer iertare autorului . Nu am luat in calcul si varianta de a fi doi autori sau mai multi la acelasi show aeronautic . Imi cer scuze . 
Something old, something blue... ElianArthurRusu: Eu ma refer la limba folosita. Chiar daca de multe ori suna mult mai poetic, in limba engleza, noi postam pe un site in limba romana. Mie unul imi place mai mult limba romana. In rest, superb exemplarul
Simbol de mult apus Autor: Da, este un simbol Dacic. Nu se specifica o limita de timp si originile noastre sunt strans legate de acest simbol.
Something old, something blue... ElianArthurRusu: Daca as putea vota si titlul , sigur ai avea multe de pierdut . 
Coloana Infinitului ElianArthurRusu: Simboluri Romanesti cu titlu in engleza. Ma abtin de la alte comentarii.
Fericire &amp; deceptie ElianArthurRusu: Cerintele temei lasa mult loc de interpretare . Lacatul este un obiect ce trebuie sa ne ofere siguranta . Punem sub lacat obiecte de valoare , lucruri secrete , incuiem o usa sau inchidem un lant . Semnificatia data de amorezi este o paralela simbolica dar tot cu acelasi scop se foloseste . Trebuie sa tina in siguranta dragostea celor doi . Ca sa nu mai bat campii aiurea , as fi tentat sa spun ca nu este in tema dar la fel de bine pot spune ca este la marginea temei . 
Wild rose ElianArthurRusu: Ok , multumesc frumos . Sunt un necunoscator si nu as fi vrut sa votez in necunostinta . Cu stima . 
Pure love ElianArthurRusu: Un titlu in limba engleza ,suna mai bine si mie din start imi spune ca voi vedea ceva deosebit . Uneori , insa , nu se reuseste aceasta "armonie".  
Wild rose ElianArthurRusu: Intreb si eu , necunoscator : este un trandafir ?
bricheta noaptea ElianArthurRusu: Din imagine , deduc faptul ca este vorba de o bricheta lucru care ma face sa afirm ca bricheta , subiectul temei , lipseste aproape cu desavarsire . 
Prin vizorul fotografului ElianArthurRusu: Imi place abordarea dar parerea mea este ca nu se incadreaza in tema . In rest nimic de reprosat . 
Surprins ElianArthurRusu: Este fotografia unei fotografii developata de pe film ?
Selfie 2 ElianArthurRusu: Din pacate , eu unul nu consider adeptii acestui gen ca fiind fotografi . 
'' Ziua buna se cunoaste de dimineata'' ElianArthurRusu: Ori nu vad eu bine ori claritatea imaginii este abia la . . . . rasarit . 
După furtună vine și vreme bună ElianArthurRusu: Interesanta palnia surprinsa . 
Somewhere in the mountains... ElianArthurRusu: Undeva in munti . . . . .cred ca este titlul . Cred ....... 
Ruine Roma ElianArthurRusu: Ruine si pomi . . . . in prim plan , in fundal , etc . . . 
Troia for ever ElianArthurRusu: Stie autorul unde sunt ruinele . Noi nu trebuie decat sa admiram peisajul . 
Ancient Ruins ElianArthurRusu: Ancient Ruins ...... aveti sentimentul ca un titlu in limba engleza da valoare imaginii ? Daca imaginea este slaba si mai ai si un titlu in other limba va avea impactul unei nuci in wall . 
cireșe la pahar ElianArthurRusu: Este o abordare placuta a temei dar trebuie neaparat sa incerci lumina din alte unghiuri deoarece au prea multe reflexii pe pahar si din cauza asta pierzi si din calitate si din efectul optic  . 
Sorbit de gânduri ElianArthurRusu: Eu as fi luat mai de jos cadrul , sa prind cat mai mult din cer . Imi place " contrastul " dintre cer si chipul omului . Mohorate ambele , 
Oaia neagra Autor: Din unghiul acesta sunt vreo 5 negre dar la fata locului era doar una neagra , neagra . . . . 
Love u ElianArthurRusu: Sa ma pun in locul autorului spui ? Pai cine nu ar vrea sa stea in compania unei doamne la ora 12:25 in conditiile in care marea majoritate sunt satui de munca la ora aia ? Compozitia neglijenta , fundal fara nici o noima ..... si totusi este destul de indrazneata lucrarea . Ar fi fost frumos sa fie mai bine organizata fotografia . 
Fata cu chitara ElianArthurRusu: Am sentimentul ca a murit clopotarul si apar laudatorii. Daca tot se apreciaza lucrarea si sunt persoane atat de avizate ar fi corect sa-i povestiti si despre greseli. Sa iti faci cont sa ne spui ce reusita si ce admirabila este fotografia intr-un mediu in care am vazut destui laudatori nu da bine. Parerea mea, nimic personal cu autorul sau lucrarea in privinta careia mi-am exprimat deja parerea. Stima
Reflection ElianArthurRusu: Daca ar scrie fiecare ce si cum simte ar fi foooaaarte multi cu accesul restrictionat la PxlShot . Prefer sa-mi pastrez gandurile ptr mine si imaginea ptr voi . 
Against all odds ElianArthurRusu: Se pare ca autorul a reusit sa surprinda primavara . . . . . . altfel . Felicitari , imi place abordarea . 
Stalpul Autor: Stiu ca este o incadrare dezastruoasa si ar fi putut fi putin retusata prin decupare dar am incercat sa postez o imagine pe post de " exemplu " in conditiile in care tema nu a fost pe deplin inteleasa . Urmeaza sa o sterg deoarece am folosit telefonul si nu-mi doresc sa ramana in portofoliu . 
Fata cu chitara ElianArthurRusu: Nu am spus ca in mod sigur nu este . Am spus doar ca poate fi vorba si de o altfel de incadrare . Mai bine zis incercam sa dau un exemplu clopotarului de servici . Am citit regulile concursului si din aceasta cauza stau si ma minunez la unele lucrari . Despre lucrarea dvs nu am nimic de obiectat . 
Pod Basarab ElianArthurRusu: Domle , nu intelegi . Clopotarul vrea sa vada tarana . Sa se vada firul de iarba . Din partea mea , sincere felicitari ptr abordare . 
Ups! ElianArthurRusu: In acest caz tind sa dau dreptate clopotarului , cu toate ca privita in ansamblu , fotografia este facuta de jos in sus . Probabil ca tema aleasa obliga sa avem si individul incadrat mult mai de jos . 
Fata cu chitara ElianArthurRusu: Nimic din acest cadru nu ma convinge de faptul ca este vorba de o lucrare de jos . Poate fi vorba de o incadrare menita sa-ti insele ochiul . 
Bucharest One Tower ElianArthurRusu: Aici este un exemplu in care as fi propus autorului sa se apropie mai mult de cladire ptr a obtine un cadru reusit . 
Pod Basarab ElianArthurRusu: Nu , are dreptate clopotarul . Poza este realizata la nivelul liniei de tramvai , linie care intr-adevar se afla deasupra solului . 
Broken ElianArthurRusu: Stimabililor , trageti clopotelul cand lucrarea nu este in tema nu cand aveti impresia ca nu este . Daca nu va place , punctati lucrarea ca atare si va stabili scorul final care este adevarul , in masura in care se poate spune asta . 
La capatul firului Autor: De ce considerati ca nu este in tema ? Este capatul unei linii de aramare in dana a unui vas . In fine , va rog sa stergeti fotografia . Nu am sa-mi calc pe orgoliu sa o sterg singur . Cu stima . 
Altar floral ElianArthurRusu: Sincer , nu sunt ptr stergerea lucrarii deoarece chiar si acele ghivece , nu cred sa fie expuse in toiul iernii . Cred ca amplasarea lor are o stransa legatura cu anotimpul acesta chiar daca data este 01.01.1980 . 
Natura statica ElianArthurRusu: Eu unul as fi folosit si un blit postat jos in spatele subiectelor . 
Morato ElianArthurRusu: Sustin cele spuse de Nomad. Promovam tema?
Nasturele patat ElianArthurRusu: Toti laudatorii de mai jos au conturi facute din 14 aprilie 2016 . De ce ne tratati ca pe niste prosti ? Sa vorbim de lucrare . In primul rand , calitatea ei cere un nr mare de " votanti " privati . Ptr a nu fi nevoie de alai sau suita , ar fi fost ok sa elimini partea intunecata , la fel cum sugera si d-l Valcan si sa incerci un macro prin care sa scoti in evidenta nasturele . Un alt unghi si putin control asupra luminii ar fi avut alt rezultat .  P.S : daca ati fi acordat 5 min d...
Morato ElianArthurRusu: Era o sugestie si de asta suntem mai multi . Se poate dezvolta sau se poate ucide din fasa . 
Morato ElianArthurRusu: Am uitat sa mentionez din cauza vitezei ca tema erotismului sa contina imagini surprinse doar pe strada . Nu studiou , nu acasa , nimic regizat . Pur si simplu sa gasim senzualitatea si erotismul in vestimentatia de pe strada . 
Morato ElianArthurRusu: Discutiile de pana acum nu fac decat sa ma convinga de beneficiile individualismului. Fiecare vede si interpreteaza diferit imaginea. Este un lucru bun. Discutiile au pornit de la alte doua lucrari indraznete. Au degenarat putin dar în continuare se aduc argumente pro si contra. Concluzia mea este ca erotismul poate fi extrem de dificil de clasificat intr-un grup de oameni precum suntem noi, cei de fata. De la vulgar, obscen la placut sau tentant si provocator limita este foarte fina si s...
Morato ElianArthurRusu: Sa-mi fie cu iertare , dar lucrarea era data ca exemplu fara nici o dorinta sau gand critic . Fiecare lucrare , a dvs cat si celalte doua in discutie au o abordare interesanta si imi plac . 
Noi nu dam cu pumnu-n vant! ElianArthurRusu: Nu am criticat lucrarea. Imi place si ma gandeam doar ca ar fi fost interesanta si cu doua maini. La astfel de lucrari ai putin de lucru.
Noi nu dam cu pumnu-n vant! ElianArthurRusu: Daca mai aparea inca o mana in cadru . . . . 
Rasarit in ceata. ElianArthurRusu: Rezultatul final , adica fotografia expusa , este rodul unui crop ? 
Joaca intre copii ElianArthurRusu: Watermark . . . . . lucru ce denota lipsa de interes fara de regulament . 
<<<>>>
Pagina 2 din 5, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl