ElianArthurRusu

ElianArthurRusu
Level 5 x 2 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari 200 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 6 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare x 2 Comentatorul saptamanii x 6 Votantul saptamanii x 2 Forumistul Saptamanii Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 2 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 6 Bloggerul Saptamanii Top3 x 17
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 5, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
Caine blajin ElianArthurRusu: Subsemnatul , clopotarul acestui cadru , consider acest cadru ca fiind in afara temei ca cerinta . De asemenea , calitatea incadrarii este mediocra .
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Dar va stau la dispozitie in privat si putem vorbi si de alte analogice de care sper sa fi auzit mai des decat acest banal F5 . Tot cu stima , tot cu amabilitate .
Sinagoga neologa , Oradea Autor: F5 .... este tipul de aparat folosit si din acest motiv este si trecut in fata obiectivului . Daca aveti timp , putem sta putin de vorba despre aparatele analogice dar sa nu deviem din necunostinta de cauza . Deci : Nikon F5 , este body , Nikon 28-80 este obiectiv cu F 3,3 si Fuji este filmul . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Pt a nu da dovada de lipsa de respect fata de cerintele mentionate de colegii de mai jos , voi sterge poza . Mie , personal , imi vine greu sa tin minte datele exif la fiecare cadru , din toate cele 36 . Am mentionat ca fiind aproximative deoarece imi amintesc in ce conditii de lumina am tras . Nu pot sa stau sa scriu la fiecare , in carnetel , datele . Folosesc rar aparatul si de multe ori la developare imi mai rasare cate un cadru de care uit . Va multumesc pt intelegere si imi cer scuze a...
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Stimabililor , daca nu este corect , se poate sterge . Sunt moderatori care sa decida ce este bine si ce nu este bine . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Stimabililor , daca nu este corect , se poate sterge . Sunt moderatori care sa decida ce este bine si ce nu este bine . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Datele exif : F 3,3 , 1/50 , iso 400 . 
Moșu, Bradul și Crăciunul ElianArthurRusu: Bag de seama aici ca cineva vrea sa vada altceva in imagini si nici decum brazi si Mosi . Din pacate , tema spune clar ce se cere . Bafta . 
Bradul de Crăciun ElianArthurRusu: Nu , impodobitul bradului nu este un obicei romanesc daca vorbim despre obiceiuri dar sa tragi de talanga la un brad impodobit de craciun , de craciun . . . . este cam deplasat . 
Nu doar brazii Autor: Si rasaritul este ok .
Spectacol nocturn Autor: Liniile punctate sunt aeronavele. Linia dreapta .... a fost doar un noroc sa prind o stea cazatoare. Telefonul este un P9 lite. Posesorii de Huawei pot proba aplicatia .
Spectacol nocturn Autor: Buna , sincer , nu stiu cum sa raspund . Poza este facuta cu un Huawei care are o fuctie in setarile camerei ce realizeaza astfel de imagini. Eu unul , am pus telefonul pe trepied , am apasat pe buton si m-am intors dupa vreo doua ore. La final , cand apesi butonul stop se proceseaza informatia si acest cadru ramane ca si rezultat final. Nu stiu daca suprapune sau doar inregistreaza intr-un singur cadru . Oricare ar fi decizia , sunt bucuros ca am putut sa impartasesc cu dvs imaginea . Cu ...
Paza de coasta Autor: Setarile sunt putin anapoda . Am auzit tarziu aeronava si eram pregatit sa incadrez altceva . Pt mine bucuria a fost sa prind un Huey , live .
In urma vacantei Autor: Este o jucarie . Se poate numi caroserie dar nu cred ca initiatorul se referea la jucarii .
Lonely ElianArthurRusu: Am impresia ca este facuta intr-un geam , imaginea . Nu stiu daca reflexie sau direct prin geam . Ar mai fi si suprapunerea cadrelor o varianta .
Pasi Autor: Nu este aceasi mana .... doar ca am ajuns sa postez putin mai tarziu
5 dimineaţa ElianArthurRusu: Nu , clopotelul a fost tras la lucrarile care au un subiect oarecare si fundalul albastru . Aici subiectul este cerul . Tema cere ca subiectul sa fie albastru , nu fundalul . 
Aroma Autor: Buna dimineata , rsspunsul este nu . Fluturele nu este adaugat in imagine .
Zile de primavara ElianArthurRusu: Initiatorul aproba si skateboard-ul in categoria extrem ?
Inima munților ElianArthurRusu: Floarea este tinuta in mana ?
La malul marii Autor: La malul marii , la Sulina .
Florile ElianArthurRusu: Sper ca voturile nu sunt ptr nud . . . . 
AbStRaCt ElianArthurRusu: Era necesara data ? 
Frogy ElianArthurRusu: Cred ca este un Steyr 1939 , o copie a broscutei ce avea motorul frontal . 
Frogy ElianArthurRusu: Nu cred ca este o " broscuta " . Seamana mult cu modelul W30 dar toate generatiile stiu ca au avut motorul in spate . Incerc sa aflu ce este . . . . 
obstacol ElianArthurRusu: Cred ca editarea a fost putin cam brutala , dupa cum sunt evidentiate detaliile . 
Lumina ElianArthurRusu: Intrebare : cat de cazute sunt aceste frunze ? 
Apus ElianArthurRusu: Este buna ca imagine dar sunt doar . .  . . faruri . Stopurile aproape ca sunt inexistente . 
Coloritul Toamnei ElianArthurRusu: Orbitoare imaginea . Atat de puternic luminata incat iti distrage atentia de la detalii . 
Pat de frunze ruginite ElianArthurRusu: Cand citesti titlul te astepti sa vezi un "pat " de frunze . . . 
Autumn shadows ElianArthurRusu: Cred ca este nevoie de explicatii in privinta pasilor care au dus la aceasta realizare . Eu unul , nu pot sa vad decat o editare puternica ce scoate imaginea din regulile concursului . Poate gresesc . Sa vad ce spune autorul . 
Pescarus Autor: Tocmai din acest motiv am precizat ca este un punct de vedere intetesant. Imi place felul in care priviti lucrarile si admir asta. Bafta
Pescarus Autor: Intram in polemica inutil. Se cere unul sau mai multi pescarusi. Eu am unul, in zbor. Asta e tot. Nu am emis pretentii, nu am vise castigatoare. Sunt lucrari care ma fac inchin in fata autorilor si nu am sa le enumar. Este doar un pescarus, in zbor, la fel ca si ceilalti 10 asemanatori. Cu stima
Pescarus Autor: Interesant punctul de vedere. Din pacate ptr mine era doar un pescarus, in zbor. In toata arhiva mea am vreo trei cu pescarusii. Toate trei, la fel. Din pacate, pasarile nu sunt un punct de maxim interes ptr mine.
albina ElianArthurRusu: Pe mine ma intriga vignetarea care este prea ...... brutala . 
concurs ElianArthurRusu: Acesta este locul de munca ? 
Vedeta roz ElianArthurRusu: Se poate salva imaginea . Decupeaza coltul albastru din stanga , intuneca fundalul si pune accent pe detaliile florii . 
Hai la deal ElianArthurRusu: Este un cadru reusit dar la limita temei . Peisajul este mult mai puternic scos in evidenta in raport cu subiectul cerut in concurs . Oricum , iti multumesc tie autorule ptr ca impartasesti cu noi frumusetea naturii . 
La pascut ElianArthurRusu: Admirabil fundalul
Glasul de sus ElianArthurRusu: Vitraliile din cadru sunt impresionante dar din pacate , ai sters toata frumusetea facand imaginea alb . . . . negru . 
Sfatul oilor ElianArthurRusu: Nu stiu ce cauta berbecul dar imaginea este cu un pas in afara temei . Initiatorul temei a mentionat faptul ca vrea turme de oi . Aici avem . . . . . portret . Trebuie sa deducem faptul ca ar putea face parte dintr-o turma . 
Oglinda sufletului în oglindă ElianArthurRusu: In prima faza am sesizat culorile doar in oglinda dar daca ne uitam putin mai atent , se deosebesc si pe rama oglinzii si pe suvitele din cadru si pe varful degetelor . Imi este greu sa spun daca este sau nu editare selectiva . 
Bătrânul meșter ElianArthurRusu: Inainte sa votez , as avea nevoie de inca o parere : nu cumva este subiectul in afara focusului ? 
Fabricat la Mioveni ElianArthurRusu: Este proprietate personala ? 
Zimbrul ElianArthurRusu: Cred ca ar trebui sa incep sa mai citesc , una , alta . Multumesc ptr informatii . 
Zimbrul ElianArthurRusu: Avand in vedere faptul ca se mai gasesc doar in trei sau patru tari printre care si Romania as putea zice ca se apropie de statutul de simbol . Romania este singura tara Europeana unde se mai gaseste acest animal . Daca nu istoric , turistic este un simbol . 
Parcul National Retezat ElianArthurRusu: Un strain care cauta informatii despre tara noastra are toate sansele sa se loveasca de imagini cu masivele muntoase , Delta sau Casa Poporului . 
Made in Romania :) ElianArthurRusu: Este un Aro 10 adaptat nevoilor . Aro 10 a fost un SUV . Parerea mea este ca se incadreaza in tema dar calitatea imaginii lasa de dorit . 
Doua , aproximativ la fel Autor: ....Se accepta cladiri,stanci,masini,etc NU se accepta oameni,animale,plante sau orice alta forma de viata. Acel ETC imi ofera posibilitatea sa aleg orice in afara de oameni , animale , plante , gongi , fluturi , pesti , etc .  Deci , clopotarul de servici ce parere are ? 
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 5, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 248 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl