DumitruH

DumitruH
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 5 Prima Lucrare Votantul saptamanii Top3 x 6
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 27 comentarii dintr-un numar total de 27 comentarii
Narcise Autor: Regula treimii nu este intamplatoare si nici mesajul desenului creat de flori pe care superficialitatea nu o poate observa(sau lipsa cunostintelor matematice).
Garda DumitruH: Sunt o atractie turistica. Adevarata paza o fac discret niste baieti in civil...  
Garda DumitruH: Uniforma e proiectata de Leonardo da Vinci
Sofran Autor: Este sofran cultivat de mine din seminte luate de la Agrosem. Am mai vazut la fel si in Dobrogea si in Oltenia. Pozele cu branduse de pe net le-am vazut si eu. Firele de sofran care sunt pozate pe net seamana cu petalele uscate ale florii prezentate de mine. O brandusa uscata nu arata asa.  
Norfolk Autor: Am pus si valuri si un ISO mai mic.  
Norfolk Autor: Am schimbat fotografia. Poate asa va place mai mult. Si al doilea comentariu a fost util dar am dat click gresit  
Inel sau bol? Autor: Daca era vizibil si piciorul paharului,poza nu avea nici un haz.  Asa am inteles eu tema. Daca ar fi fost clar obiectul ce rost avea sa se solicite la descriere numele obiectului (cu P).
Atitudine Autor: Nu stiu daca e preot sau care e religia lui. Vitraliul din spate e proiectat pe peretele unui cinematograf. Si solistul canta cam asa: "Craciun la Mall cu sufletul gol... etc .etc" . El se considera cantaret de gospel... E suficient de nonconformist ca sa il consider rebel.    
Atitudine Autor: Nu ține o predică. Cântă la un festival.
Reclama Autor: Am modificat poza.Poate așa e mai bine.
Reclama Autor: Iti dau un indiciu: Heineken. Eu prefer o idee inteligentă prezentrată realist (chiar brutal de realist) unei banalități distorsionate prin editare cu pretenții ”artistice”.
Stâlp de lumină Autor: Nici al doilea stâlp nu-l vezi? Tu pierzi nu eu. Poate mai e vreun bucurestean pe aici care a vazut cu ani în urmă imaginea în parcul Titan pe malul lacului aproape de seră  să confirme. E cea mai în temă poză care arată natura în acțiune înghițând stâlpii de lumină unul după altul.
Stâlp de lumină Autor: În fotografie sunt 2 stâlpi de lumină. După ce primul a fost invadat de iederă și nu a mai funcționat, Electrica a montat la câțiva metri stâlpul din dreapta a cărei bază este vizibilă, fiind și el acoperit ulterior.  
Interferență Autor: Pentru chinezi as fi pus o carte a lui Confucius...
Interferență Autor: Moștenirea este reprezentată de rigla de calcul. Asocierea cărții nu este întâmplătoare, rigla sugerând că versurile eminesciene au o rigurozitate științifică. Rigla de calcul are și ea poezia ei, ca și matematica pentru cunoscători.  Harta este doar un fundal sugerând unde s-au întâmplat evenimentele.
Ikebana Autor: Am corectat.Multumesc.
Close up DumitruH: Presupun că este Sissy numit astfel în onoarea împărătesei Austriei la data creării soiului. E un trandafir foarte sensibil si l-ai prins destul de bine. Cred că era și mai bine dacă era întreg în poză.
Una lacrima sul viso Autor: https://www.youtube.com/watch?v=md6t8An26QI  
Imperial Autor: Am reparat. Multumesc!
Cum vă place? Autor: A fost un test. Q.E.D.
Amintiri Autor: Nu este o placă de scânduri ci o bucată de țiglă care e tot ceramică. Și ulciorul stă pe un olan tot de ceramică populară care nu se limitează la veselă și care are un model deosebit. Poza e făcută în podul unui șopru oltenesc și țigla respectivă creează contrastul necesar. Așa mi-a plăcut mie. Deci nu e gard, nu e scandură, e o poză autentică. Am pus doar țigla pentru contrast.  
Concurență Autor: Înclinația sugerează scara spre soare.
Ezoteric Autor: Poza nu e banală deloc. Norul cu forme antropomorfe și zoomorfe amestecate haotic vizibile cu timp și puțină imaginație spun o întreagă poveste chiar și pe tema haosului.
Ezoteric Autor: Pentru mine haosul e ceva banal nu dramatic...Ăsta e punctul meu de vedere.
Colibri Autor: Pentru insecta "rara avis" denumirea stiintifica este "Macroglossum stellatarum" si printre multele denumiri populare este si sfinx colibri. 
Colibri Autor: Nu e fluture musca (pozele de pe net o arata altfel) asa cum nu e nici elefant chiar daca are trompa. E o "rara avis". Tema era RGB si cred ca e mai importanta asocierea culorilor respective. Multumesc pentru atentie.
Mioritza 2016 DumitruH: {{Comentariu sters de moderator}}
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 27 comentarii dintr-un numar total de 27 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl