Adriana

Adriana
Level 5 Level 10 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare Cel mai activ utilizator(saptamanal) Cel mai activ utilizator(lunar) Trivia Guru Pxl Addict Pxl Ambasador Pxl Suporter Top3 x 2 Trivia Master Trivia Initiate
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 9, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 431 comentarii
Soldatei de plumb Autor: Fotografie, lobby Burj Al Arab.
Iertarea Adriana: Felicitari!
Heaven Adriana: Cerul jumatate albastru, jumatate galben l-ai facut in Lightroom cu Bi-color filter?
cant de crang Adriana: Un pitigoi fara gasca ...Nice shot.
Exercitiu de zbor Adriana: Incadrarea era mai nimerita pe treimea din dreapta.
Custodele lacului Fortuna Adriana: Chiar mi se pare reusita fotografia. Mugurel, de ce spui ca e facuta din fuga? Probabil aparatul e setat pe prioritate de timp sau diafragma.
Sun Autor: E un glob si nu l-am convins sa stea altfel, din pacate
Sun Autor: Eu nu m-am ofensat ca m-ai intrebat daca e facuta in photoshop, ba m-am amuzat si ti-am raspuns chiar decent. E alegerea ta sa te superi daca asa ai chef.
Sun Autor: Mai Ovidiu, mai ceva ca la scoala...bine fie: fotografia e facuta de sus, in cort foto, deci sub fundal am asezat o lampa cu spot, care da efectul asta de raze, si inca o lampa in lateral dreapta prin peretele cortului, pentru contur. Teoria e buna, dar improvizez mult si ma joc cu luminile pana obtin ce doresc.
sageata lui Cupidon Adriana: Da, ma refeream la imaginea de fata. Si cred ca cea mai buna varianta este sa-ti faci reglajele manual, in special pentru tema asta. Chiar daca exponometrul aparatului iti arata o imagine corect expusa, pe modurile pre-setate, rezultatul nu e chiar tocmai cel pe care-l vrei.
Dansatoarea Adriana: Deci, nu ai cum...e photoshop
Tunel Autor: Am praf in imagine? Nu inteleg daca diafragma maxim inchisa strica ceva aici.
Speed light Adriana: Imi place imaginea, desi ISO e mare si spune aici ca imaginea are mult noise... nu e chiar asa deranjant; poate daca centrai cladirea aveai un efect radial mai amplu. 
sageata lui Cupidon Adriana: Ar fi trebuit o diafragma mult mai inchisa pentru tehnica asta.
Baschet Adriana: Timpul de expunere?
Dansatoarea Adriana: Poti sa lasi sa se vada timpul de expunere? E singurul criteriu, obligatoriu dupa mine, care arata ca efectul nu e aplicat in photoshop.
Pe tablou Autor: Scoica e asezata pe un tablou, fotografiata in studio cu lumina controlata.
Scoica bolnava Adriana: Am crezut ca am gresit concursul. La abstract ai vrut sa fie?
Scoica incinsa Adriana: Ai vrut sa luminezi doar interiorul scoicii iar ea sa fie doar conturata, dar atunci ar fi trebuit sa fie foarte clara. As fi orientat-o altfel, mai spre diagonala.
Sweet memories Autor: E o alta cochilie pe post de suport, sunt asezate pe o blenda iar lumina e in intregime naturala .
1..2..3..4..... Adriana: Partea de sus, la fel si cea de jos sunt supraexpuse. Perspectiva e ok.
Cold as ice Adriana: Craiasa zapezii pacat ca nu e clar....
Gingas Adriana: Ovidiu zice bine ce zice, ochii subiectului sunt in centrul imaginii, in partea de sus ai mult spatiu alb inutil si e mult noise de la ISO mare. Se pare ca suntem cativa insomniaci aici!
Red Hiding Hood Adriana: Imi place lumina, e o atmosfera frumoasa, dar formatul fotografiei e mic.
Here I am Adriana: E jucausa ipostaza dar lipseste focusul pe ochi.
lovely Adriana: Cred ca e prea tare lumina pe fata, iar cand fotografiezi cu blitz nu ai nevoie de ISO 800. 
Privirea Adriana: Le fotografiai intr-un mod ciudat? Nu ai focus pe ochii subiectului.
Floare de vara Adriana: Contrastele sunt mari, umbrele prea dure pentru portret. Un blitz pentru lumina de umplere ar fi fost de ajutor.
Ocru hippiot Adriana: Incadrarea e deficitara, ar fi putut sa fie o imagine buna.
Peter Adriana: Lumina nu-ti pune in valoare personajul, e rece si pica de sus in crestet.
Fata din coșmar Adriana: Incadrarea nu e tocmai reusita: subiectul e centrat, apoi ochii fiind punctul de interes intr-un portret, aici ai taiat mult prea sus, si nu ai lasat spatiu in directia in care priveste.
Bej de chihlimbar Adriana: In foto trivia e chiar o intrebare legata de incadrarea portretului, daca ochii privesc spre stanga, ii lasi spatiu in directia privirii.
smile Adriana: La incadrare, ai taiat barbia fetei iar WB e virat in verde.
Nostalgia Adriana: Un portret foarte reusit. 
 Nostalgie Adriana: E frumos bokehul obtinut in fundal, la 1.4 diafragma, ar fi fost bine ca focusul sa fie pe ochi.
Radiant Adriana: Foarte interesanta imaginea. Succes!
Dor de mare Autor: Malai cu sare.
spirala Adriana: E o perpectiva frumoasa. Eu as fi mers cu o diafragma mai inchisa ca sa fie in stanga tot conturul scoicii sharp, sa fie spirala intreaga.
Fragil Adriana: Ai gasit o lumina buna pentru subiect, imi place cum arata. Au mai ramas niste mici detalii, firimituri care se vad in fundal. 
Femeia-Scoica Adriana: Mi se pare interesanta insa scoica ar trebui sa fie principala atractie; se pare ca fata e subiectul.
Scurgere Adriana: E clara ca lumina zilei, nu e nici un mister!
Femeia: magie, viata, echilibru Autor: Multumesc frumos.
Asteptare Adriana: Atmosfera e surprinsa foarte bine.
the witch Adriana: Nu vad legatura cu tema.
Egg Adriana: Droste: Nu m-am exprimat niciunde ca o lucrare ar fi mai originala decat alta, ....sau mai buna!
Egg Adriana: As fi vrut sa vii cu o alta imagine creativa, nu chiar acelasi aranjament scenic. Lumina chiar daca e spot, bate frontal in suprafata oului si iti da o pata alba inestetica chiar in mijloc. Claritatea in imagine lipseste fix unde e subiectul iar linia fundalului/ suportului se intrepatrunde cu furculitele, iti da o aglomerare de linii. Daca vroiai sa copiezi o idee minimalista, trebuia sa mergi pe directia asta, "less is more". 
magic eggs Adriana: Care e subiectul? 
sun in my plate Adriana: Nice!
Fecundarea Adriana: Conceptul imi place, insa: lumina pe ou ar fi trebuit sa fie gen spot, de accent care sa-ti puna subiectul in valoare, nu sa-l prajeasca , vad ca ai folosit si flash. Iar focusul nu e unde trebuie. Bafta!
Italia Adriana: Distorsiunile daca sunt folosite intr-un mod ingenios aduc ceva in plus imaginii. Dar in cazul de fata nu vad un scop estetic, creativ sau de compozitie. Bafta!
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 9, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 431 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl