Vulcano

Vulcano
Level 5 x 2 Level 15 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari x 2 200 Lucrari 500 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 3 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 13 Comentatorul lunii x 4 Votantul saptamanii x 3 Forumistul Saptamanii x 70 Forumistul Lunii x 23 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 6 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 25 Cel mai comunicativ (lunar) x 9 Bloggerul Saptamanii x 7 Bloggerul Lunii Trivia Guru x 2 Top3 x 36 Trivia Master x 2 Trivia Initiate x 2
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 5 articole dintr-un numar total de 5 articole

Fotograf pentru Gorun

postat de Vulcano - 2017-04-06 20:23:52
Acum cateva luni mi s-a oferit ocazia de a deveni fotograful oficial al unei formatii rock din Timisoara, Gorun. Trebuie sa precizez ca eu sunt fotograf amator și am acceptat propunerea pentru a învăța, pentru a experimenta și acest gen de fotografie, dar si pentru ca imi place muzica lor. ..
Citeste mai mult

Intalnirea PxlShot-Moieciu, Mai 2016

postat de Vulcano - 2016-05-30 14:53:34
Spre sfarsitul anului trecut a inceput sa se contureze ideea unei intalniri a utilizatorilor PxlShot. La unii a prins de la inceput, altii au stat in expectativa, dar, incet-incet s-au facut inscrierile, s-au stabilit data si locul intalnirii. Apoi a inceput numaratoarea inversa a zilelor ramase pana la “marele eveniment”. Cu toate ca, in parte, ne cunosteam virtual, intalnirea fizica a intrecut asteptarile si in maxim 10 minute de la primele strangeri de mana, eram intrati intr-o atmosfera asemanatoare unei intalniri cu vechi prieteni. Asa cum a promis, Silviu Gh ne-a delectat cu o p..
Citeste mai mult

expunerea/ moduri de masurare a luminii

postat de Vulcano - 2015-07-01 11:54:19
La sugestia lui Gabiano, postez urmatorul articol inspirat din cartea "Scoala de fotografie/ Expunerea" scrisa de Michael Freeman. Toate aparatele digitale contin sisteme de masurare a luminii reflectate, de tip TTL, care utilizeaza cel putin unul dintre cele trei tipuri diferite de "moduri" de masurare pentru a calcula expunerea intregii scene ori a unei anumite parti din ea. Diferenta de tipul de operare al fiecarui mod se bazeaza, in mare masura, pe cat de mult din scena vizualizeaza aparatul de masura. MASURAREA MATRICIALA (multi-zone sau evaluativa) est..
Citeste mai mult

Idee pentru o tura foto: Oravita-Anina

postat de Vulcano - 2015-03-18 15:01:14
Idee pentru o tura foto: Oravita-Ania Linia ferata Oravita - Anina este una dintre cele mai frumoase din Romania, fiind prima cale ferata montana de la noi din tara. A fost construita in timpul Imperiului Austriac (inaugurarea a avut loc in 1863), fiind o realizare tehnica deosebita, si strabate Muntii Aninei. Scopul acesteia a fost transportul carbunelui, extras din minele de la Anina, catre Oravita si mai departe catre Bazias. (Oravita-Bazias este cea mai veche linie de cale ferata din Romania: 1854). Cu o lungime de 34 km si o diferenta de nivel de 340 m, linia strabate 14 tunel..
Citeste mai mult

Edwin Herbert Land

postat de Vulcano - 2015-03-11 19:40:18
Sunt pasionat de fotografie si la sfatul unui prieten m-am inscris pe acest site. Aici amdescoperit Foto Trivia si am inercat sa raspund la intrebari.Derulandu-le mi-am adus aminte de un articol, citit pe Blogul Sinpro, care mi s-a parut interesant: <<Aproape de fiecare dată când înfiletez filtrul polarizator pe obiectiv ma gândesc la Dr Land, omul care a lăsat o amprentă fantastică pe lumea fotografiei și nu numai. Edwin Herbert Land a fost inventator american care a pus bazele corporației Polaroid și a lăsat în urma sa multe invenții, cea mai populară f..
Citeste mai mult
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 5 articole dintr-un numar total de 5 articole
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl