Pavlof

Pavlof
Level 5 5 Lucrari Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 6 Comentatorul lunii x 3 Votantul saptamanii Forumistul Lunii Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 4 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 7 Cel mai comunicativ (lunar) x 2 Bloggerul Saptamanii x 2 Bloggerul Lunii x 2 Trivia Guru Cel mai banos Top3 x 3 Trivia Master Trivia Initiate
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 3 articole dintr-un numar total de 3 articole

Cocalarism in fotografie

postat de Pavlof - 2017-06-16 15:46:37
Vroiam sa-i zic initial "Kitschuri in fotografie". Mi-am dat seama dupa aceea ca, kitschul reprezinta o forma de arta in sine. Prin urmare Venim cu o completare la articolul 25 de clisee in fotografie si va prezentam o lista cu subiectele kitschoase tratate ca opere de arta (pe Pxl si nu numai): - Selfie:  Selfie-ul de calitate, cu un fundal care iti taie respiratia, incadrat corect poate scoate fotografii de calitate. Din pacate in ziua de azi orice rahat(la propriu) e motiv de selfie. PS: aveti grija la selfiurile facute in baie, pat sau pe buda..
Citeste mai mult

Lucruri intelese gresit..

postat de Pavlof - 2015-02-11 12:53:25
In mare parte utilizatorii noi nu citesc cu atentie regulamentul. De multe ori nu-l citesc deloc, dar se asteapta ca anumite lucruri sa functioneze ca „pe alte site-uri” si nu de multe ori apare frustarea derivata din neintelegerea sistemului. Din pacate acest lucru se intampla frecvent si de multe ori acei utilizatori sunt pierduti – isi sterg contul sau nu mai posteaza. PxlShot la prima vedere este un site destul de complex si intimidant ca interfata. In incercarea de a  se oferi cat mai multe facilitati s-a ajuns la un sistem destul de complex si greu de inteles pe..
Citeste mai mult

Un pic de istorie..

postat de Pavlof - 2014-05-02 12:07:08
Fotografia a evoluat de-a lungul istoriei, atat tehnic cat si ca stil. De asemenea este una din putinele arte ce a evoluat cu adevarat si a creat constant noi tehnici si practici. Ca etimologie, cuvantul fotografie provine din grecescul "phōtós" ce inseamna lumina si "graphê" ce inseamna a desena. Impreuna formeaza expresia (a desena cu lumina). Fotografia isi are radacinile in antichitate, odata cu descoperirea principiului "camera obscura" si a faptului ca anumite substante devin vizibile(reactioneaza) la contactul cu lumina. Cu..
Citeste mai mult
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 3 articole dintr-un numar total de 3 articole
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl