Danelinole

Danelinole
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 11 Comentatorul lunii x 3 Votantul saptamanii x 18 Votantul Lunii x 4 Forumistul Saptamanii x 11 Forumistul Lunii x 2 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 21 Cel mai activ utilizator(lunar) x 4 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 14 Cel mai comunicativ (lunar) x 3 Bloggerul Saptamanii x 7 Bloggerul Lunii x 3 Top3 x 3 Trivia Master Trivia Initiate
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 7 articole dintr-un numar total de 7 articole

Cromatica în fotografie

postat de Danelinole - 2019-12-07 13:36:50
M-am gândit să scriu un articol pentru a arăta contribuția creativă a culorii în fotografie. Probabil că mulți dintre noi știm că senzorii aparatelor foto folosesc culorile primare roșu verde și albastru. Nu vreau să intru în amănunte tehnice, pentru că nu despre asta vreau să vorbesc în articol. Culorile în fotografie au apărut relativ târziu, la aproape 100 de ani de la inventarea propriu-zisă a fotografiei.  Culorile au un rol important în estetica fotografiei. Manipularea culorilor se realizează cel mai bine în studio, unde iluminarea și fundalul stabi..
Citeste mai mult

Modelul meu în fotografie

postat de Danelinole - 2019-11-23 19:14:41
Fiecare dintre noi are probabil un model, pe care sa îl urmeze între-un anumit domeniu. Eu voi vorbi despre modelul meu din fotografie, omul care m-a inspirat când mi se epuiza stocul de idei. Este Michael Freeman, pe care le-am descoperit când eram în căutarea unor cărți de fotografie. M-am relaxat de multe ori cu cărțile lui după o zi lungă. Dar pe lângă ideile sale, am venit și cu imaginația mea(care uneori lipsește:D) și au ieșit uneori niște cadre super. M-a inspirat cu provocările din seria ,,Școala de fotografie", cu ajutorul cărora am înțele..
Citeste mai mult

Cinci idei vehiculate despre tehnici fotografice

postat de Danelinole - 2019-11-12 19:13:40
După ,,Cinci idei pentru o fotografie mulțumitoare", vin cu un articol nou. De data asta voi scrie ideile, iar la final voi scrie dacă sunt adevărate sau false. 1. E clar, nu am câștigat concursul ăsta pentru că nu am un aparat destul de bun. 2. Pentru a deveni un fotograf mai bun trebuie să experimentez. 3. Nu are rost să mă chinui cu manualul și setările, că și așa ies poze bune pe auto. 4. Pot să estimez și singur atractivitatea fotografiei mele. 5. Privind fotografii îmi antrenez ochii și voi putea face diferența între un cad..
Citeste mai mult

Fotografia de produs

postat de Danelinole - 2019-09-24 15:12:27
Fotografia de produs nu este cel mai popular tip de fotografie, e clar. În general, se foloseşte profunzimea de câmp mică şi un fundalul este monocrom. Asta în general. Desigur, există şi excepţii, în funcţie de viziunea fotografului. Acest gen de fotografie se foloseşte de obicei pentru marketing, reviste, reclame, cărţi şi se expun principalele calităţi ale produsului oferit spre cumpărare. Mai departe voi prezenta câteva din principalele tehnici folosite aici, idei şi mici secrete. Să începem! 1. La expunere se foloseşte în general o valoare puţin mai mic..
Citeste mai mult

Cinci idei pentru o fotografie mulțumitoare

postat de Danelinole - 2019-10-24 07:44:17
După articolul ,,Cinci cărți care m-au ajutat să evoluez ca fotograf", vin cu articolul ăsta. Este destinat în general celor care faci primii pași în fotografie. Voi încerca să nu vin cu principii grele, ci cu lucruri simple, pe înțelesul tuturor. Să începem! 1. Fă o fotografie, spune o poveste. Mi-a luat ceva să înțeleg cum vine asta... Și nici acum nu respect principiul prea des, deși este important. Ca să mă fac înțeles... Se spune că o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte.  Ei bine, despre asta e vorba. Într-un cadru, fotograful tr..
Citeste mai mult

Cinci cărți care m-au ajutat să evoluez ca fotograf

postat de Danelinole - 2019-08-05 13:26:58
Cei care vor citi titlul vor crede poate că citind câteva cărți poți deveni fotograf desăvârșit. Ei bine, nu-i chiar așa. Eu am folosit cărțile pentru a lămuri lucruri tehnice și pentru a observa stiluri ale unor fotografi experimentați. Oricum, mai am multe de învățat. Fotografia se învață prin exercițiu și perseverență, iar Pxlshot este un site potrivit pentru asta. La început am vrut să fac un top de zece cărți, dar apoi m-am gândit că n-or fi toți de pe aici șoareci de bibliotecă. Așa că am mai redus lista. Cred că e mai bine așa. M-am gândit să nu..
Citeste mai mult

De la poză la fotografie

postat de Danelinole - 2019-07-09 12:57:47
​Am și eu o întrebare care ar putea să îi intereseze pe mulți. Cum ajungem de la poză la fotografie? Cu alte cuvinte: Cum transformăm un simplu cadru în artă, într-o fotografie frumoasă, la care omul se uită și spune ,,Uau"? Eu încă mă gândesc că nu am ajuns să visez cu ochii deschiși și să găsesc cadrul perfect, cu care să uimesc lumea, prin care să transmit ceva... Cum pot ajunge oare la această maturitate a fotografiei, la această etapă la care ajung marii artiști? Compoziția este deseori hotărâtoare, face diferența dintre o fotografie slabă și un..
Citeste mai mult
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 7 articole dintr-un numar total de 7 articole
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl