Danelinole

Danelinole
Level 5 5 Lucrari Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 5 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 6 Votantul Lunii Forumistul Saptamanii Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 8 Cel mai activ utilizator(lunar) Cel mai comunicativ (saptamanal) x 6 Cel mai comunicativ (lunar) Bloggerul Saptamanii x 2 Bloggerul Lunii
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 2 articole dintr-un numar total de 2 articole

Cinci cărți care m-au ajutat să evoluez ca fotograf

postat de Danelinole - 2019-08-05 13:26:58
Cei care vor citi titlul vor crede poate că citind câteva cărți poți deveni fotograf desăvârșit. Ei bine, nu-i chiar așa. Eu am folosit cărțile pentru a lămuri lucruri tehnice și pentru a observa stiluri ale unor fotografi experimentați. Oricum, mai am multe de învățat. Fotografia se învață prin exercițiu și perseverență, iar Pxlshot este un site potrivit pentru asta. La început am vrut să fac un top de zece cărți, dar apoi m-am gândit că n-or fi toți de pe aici șoareci de bibliotecă. Așa că am mai redus lista. Cred că e mai bine așa. M-am gândit să nu..
Citeste mai mult

De la poză la fotografie

postat de Danelinole - 2019-07-09 12:57:47
​Am și eu o întrebare care ar putea să îi intereseze pe mulți. Cum ajungem de la poză la fotografie? Cu alte cuvinte: Cum transformăm un simplu cadru în artă, într-o fotografie frumoasă, la care omul se uită și spune ,,Uau"? Eu încă mă gândesc că nu am ajuns să visez cu ochii deschiși și să găsesc cadrul perfect, cu care să uimesc lumea, prin care să transmit ceva... Cum pot ajunge oare la această maturitate a fotografiei, la această etapă la care ajung marii artiști? Compoziția este deseori hotărâtoare, face diferența dintre o fotografie slabă și un..
Citeste mai mult
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 2 articole dintr-un numar total de 2 articole
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl