Viata plina de culori

postat de Mihaela11 - 2019-03-09 19:13:43 277 vizualizari 4 favorite
sub-banner

Viata este frumoasa daca sti cum sa o traiesti! Viata unui om nu se compune din ani, se compune din fapte! Imi place sa desenez, sa ascult muzica si sa fac fotografii.

Am mai participat si pe alte site-uri romanesti de fotografie si la concursuri internationale. Imi plac foarte mult concursurile unde poti sa iti expui propriile lucrari! Autoperfectionarea e ceva durabil, nu competitiv!

Imi place sa fac tot felul de fotografii, dar cel mai mult imi plac cele de peisaj. Peisajele sunt interesante, pline de culori, care mai de care, placute privitorului, cat si fotografului. Imi place sa fac poze la flori, la copacii infloriti, la rasarituri, la apusuri. Sa ai, inseamna sa fii cineva, sa fii cineva, inseamna sa ai!

Acum timpul si spatiul au alte dimensiuni si nu putem face abstractie de tehnica digitala! Suntem din ce in ce mai evoluati in aceasta era! Sunt multi care si-au imaginat viitorul, si destui care au fost aproape sau chiar au ghicit ce se va intampla in era tehnologiei digitale! De la fotografia in care foloseai argint si asteptai 8 ore pentru a obtine o lucrare pe hartie in alb-negru, la: HOLOGRAMA!

Viitorul nu este asa cum ne asteptam, ci cum ne imaginam!

O dimineata in culori,/ Va pot darui in flori!/ Peisaje mii si mii,/ Doar pentru fotografii!

 


Imi place

Te apreciez! Îmi place cum gândești.

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
Reseteaza parola sau intra in cont folosind Facebook sau   Google

Categorii Articole

© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl