Prima mea fotografie...

postat de mihut - 2019-07-02 18:52:16 187 vizualizari 4 favorite
sub-banner

Nu voi scrie nimic, deoarece nu stiu nimic despre "partea nevazuta"a fotografiei...ideea este ca atunci cand fotografiez ceva, n-o pot face pur si simplu...si, m-am gandit eu (ce-i drept, nu gandesc prea mult :D ),  sa cer parerea celor avizati, daca sa ma mai obosesc atunci cand ma chinuie talentul sau nu (mie-mi face placere, dar prietenii mei ma ironizeaza atunci cand fac o poza, spunanandu-mi ca mai repede as naste decat sa fac o poza :P )


Imi place

îmi pace că ești sincer:). Fiecare cadru este unic, dar nu trebuie fotografiat orice fleac. Reformulez: Poți fotografia orice ți se pare interesant, dar mai apoi poți renunța la fotografiile nereușite. Uneori, eu văd prin vizor un cadru incredibil și îi observ potențialul din modul în care bate lumina etc, dar asta nu mă împiedică să fotografiez și alte cadre care pot avea un potențial pe care uneori nu îl simt. Aceste cadre pot fi editate și transformate într-un program de editare. Fotograful trebuie să se sincronizeze dar să aibă răbdare. Să fotografieze după ce focalizează și stabilește celelalte aspecte tehnice. Uneori, fotografiile bune ies din instinct, fără o pregătire prealabilă. Succes:)
Poza pe care ai postat-o nu este deloc rea!^_^

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol

Categorii Articole

© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl