Premiul Pulitzer 2017

postat de bugnerutz - 2017-10-05 22:41:32 473 vizualizari 1 favorite
sub-banner

2017 Premiul Pulitzer se acorda lui Daniel Berehulak, fotograf independent

Pentru povestiri puternice prin intermediul imaginilor publicate în The New York Times, care demonstrează ignorarea nesăbuită a vieții umane în Filipine, provocată de un atac guvernamental asupra dealerilor și utilizatorilor de droguri. (Mutat în această categorie de la Feature Feature de la juriul de nominalizare.)

newsphoto_berehulak.jpg

Fotograful Daniel Berehulak acceptă Premiul Pulitzer 2017 pentru  fotografiile care au apărut în  The New York Times  de la președintele Universității Columbia, Lee C. Bollinger.

Mai jos este fotografia castigatoare a premiului Pulitzer:

philippines1.jpg

Ploaia puternică cade pe corpul lui Romeo Joel Torres Fontanilla, de 37 de ani, omorât pe 11 octombrie de doi pistolari pe motociclete. Acesta este unul dintre cele 3.500 de omoruri nerezolvate din Filipine, după ce președintele Rodrigo Duterte a preluat funcția pe 30 iunie și a început represiunea brutală împotriva consumatorilor de droguri și a împingătorilor. Mai mult de 2.000 de persoane au fost ucise numai în operațiunile oficiale ale poliției din iulie până în noiembrie; mulți dintre ei au fost aruncați în mâinile vigilenților. Fontanilla, cunoscut sub numele de Tigas, a fost una dintre cele 57 de victime, Daniel Berehulak fotografiat la 41 scene de crime peste 35 de zile în Manila. (10/11/2016) 

Fotografii facute de Daniel Berehulak:

philippines6.jpg

 

philippines9.jpgphilippines14.jpgphilippines15.jpgphilippines16.jpgphilippines18.jpgphilippines8.jpgphilippines7.jpg


Imi place

Nu sunt comentarii la acest articol. Fii primul care comenteaza

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
Reseteaza parola sau intra in cont folosind Facebook sau   Google

Categorii Articole

© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl