Odihna usoara Tudoricus

postat de Anaxor - 2014-09-12 11:21:39 1257 vizualizari 0 favorite
sub-banner

De mai bine de o luna tot incerc sa ma imbarbatez sa scriu aceasta postare. Imi e greu sa scriu, in general, dar am vrut eu sa fac acest lucru pentru Tudor, sau cum il stiam toti pe acest site sub numele de Tudoricus.

Cand am aflat ca a murit m-a prins un regret enorm. Cum sa moara cineva de 18 ani? Mi se pare inacceptabil asa ceva. Cand urmeaza sa iti gasesti prima dragoste, sa mergi la facultate, sa iti gasesti  marea iubire, sa te casatoresti, sa ai copii, adica abia acum ii incepea viata. Era deja destul de mare  incat sa poata lua niste decizii legate de viata lui.

Nu l-am cunoscut personal, si poate si din cauza asta imi era asa de greu sa scriu despre el. L-am cunoscut doar prin intermediul pozelor postate. Avea lucrari foarte reusite. In cativa ani ar fi fost un fotograf desavarsit.

Ziceam ca de o luna incerc sa scriu aceste randuri. Acum o luna am fost in vizita la parintii mei. Stau intr-o localitate cam la vreo 20 de km de Hereclean, unde traia Tudor. La intoarcere am tinut neaparat sa merg sa ii depun o floare la mormant, dar in graba in care am plecat de acasa am uitat sa iau niste flori din gradina.

Cand am ajuns in Hereclean am cautat cimitirul. Un domn, care nu era din sat, ne-a indrumat in cu totul alta directie. Asa am dat peste o casa unde ne-a intampinat un alt domn. Cand i-am spus ca vrem sa vizitam mormantul lui Tudor s-a intristat imediat si ne-a dat el cateva fire de flori indrumandu-ne in directia cimitirului. Mi s-a parut un gest foarte frumos.

Lucrul acesta mi-a sugerat ca era iubit de consateni si ca era foarte apreciat.

Dumnezeu sa il odihneasca, mult curaj familiei si in special surorii lui. Avem o viata mult prea scurta, niciodata nu putem sti cand ne vine sfarsitul. Putem avea 18 ani, 25 de ani sau 50, 100 de ani. Trebuie sa ne traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.

Avem o viata, ea trebuie traita si nu irosita. Sa facem lucrurile care ne fac placere, cum a fost in cazul lui Tudor fotografia si sa nu renuntam niciodata.


Imi place

Nu sunt comentarii la acest articol. Fii primul care comenteaza

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
Article Odihna usoara Tudoricus Odihna usoara Tudoricus

Categorii Articole

Alte Articole de acest autor


© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl