Interviu CherryMomments

postat de mircea - 2014-03-28 13:46:30 1587 vizualizari 0 favorite
sub-banner

 1. Salut! Bine ati venit pe site-ul nostru. Am dori sa aflam cine sunt oamenii din spatele “Cherry Moments Photography”.

Salut! In spatele “Cherry Moments Photography” suntem noi doi, adica Dana si George. Pe langa noi, sunt toti oamenii care ne-au sustinut, al caror sprijin il apreciem enorm.

 

2. Cand ati descoperit pasiunea pentru fotografie si cum ati inceput?

Dana: Interesul pentru fotografie mi-a fost starnit pentru prima oara pe la varsta de 16 ani, cand am incercat sa fotografiez o lumanare parfumata care-mi placea mult. Evident ca nu a iesit cine stie ce, insa eu am fost foarte entuziasmata de rezultat (mai ales ca atunci a fost si prima data cand am folosit aparatul pe modul Manual si fara blitz :D) si de atunci aparatul foto ma insoteste aproape oriunde as merge.

George: Nu cred ca a fost un moment anume in care mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie, ea a venit pur si simplu.

 

3. Unde preferati sa fotografiati? In studio sau afara, in aer liber?

Dana: Personal, prefer sedintele foto in aer liber, eventual intr-o locatie cu multa verdeata, cat mai salbatica posibil, la lumina rasaritului/apusului. Acesta mi se pare cadrul ideal, mai ales pentru portrete.

George: Imi place foarte mult sa fac fotografii in aer liber, imi plac locurile noi, locurile primitoare si cu texturi frumoase. Fotografia de studio are si ea farmecul ei, imi place libertatea de a te juca cu lumina, dar inclin spre locatii outdoor.

 

4. Cum v-ati apucat de fotografia de nunta? Cu ce va ocupati inainte?

De fotografia de nunta si familie ne-am apucat atunci cand am observat ca ne place din ce in ce mai mult sa fotografiem oameni, sa surprindem momente deosebite, facand acest lucru cu prieteni de-ai nostri.

Dana: Eu tot de fotografie ma ocupam si inainte, insa nu era chiar job-ul meu principal, avand diverse colaborari din cand in cand. Am terminat facultatea de Constructii, insa am lucrat in mai multe locuri si pe posturi foarte diferite, pana mi-am dat seama ca un job cu program fix nu e de mine, asa ca am decis sa ma ocup in totalitate de fotografie. Cam tot prin acea perioada l-am cunoscut pe George si cum impartaseam aceeasi pasiune, am hotarat sa infiintam www.cherrymoments.ro

George: E complicat. Am terminat ASE-ul, Facultatea de Contabilitate, pe diploma mea scrie economist, sunt instructor montan si mai presus de toate ador ceea ce fac acum impreuna cu Dana la Cherry Moments.

 

5. Ne puteti oferi cateva sfaturi pentru fotografii incepatori, pentru a-i indruma in directia corecta?

In ziua de azi accesul la informatie este mult mai facil fata de acum cativa ani. Sfaturi si tehnici sunt accesibile oricui stie sa foloseasca un PC. Singurele puncte pe care dorim sa le accentuam ar fi urmatoarele:

Sa fie atenti la lumina si la “orele de aur”, intrucat in fotografie, lumina e printre cele mai importante lucruri.

Sa incerce sa evidentieze ceva (sentimente, emotii, ganduri) prin fiecare fotografie. O fotografie care nu exprima nimic, nu prea se poate numi fotografie.

Incadrarea este o alta componenta care face o fotografie sa arate bine, insa nu reprezinta mai nimic fara cele mentionate mai sus.

Sa-si cunoasca echipamentul foarte bine.

 

6. Care e cel mai important element dupa parerea vostra in crearea unei fotografii exceptionale?

Noi credem ca cel mai important element in crearea unei fotografii exceptionale este momentul surprins.

 

7. La ce lucrati in acest moment? Ce proiecte va ocupa timpul in acest moment?

In momentul de fata, “Cherry Moments Photography” ne ocupa cel mai mult timp, iar pe viitor probabil va ramane la fel, intrucat vrem sa ne dedicam trup si suflet acestui “proiect”, incercand mereu sa imbunatatim diverse lucruri si sa venim cu idei creative, nemaiintalnite pana acum.

 

Daca doriti sa vedeti mai multe fotografii, puteti accesa site-ul oficial Cherry Moments aici: www.cherrymoments.ro sau pagina de facebook:www.facebook.com/CherryMoments.Photography


Imi place

Nu sunt comentarii la acest articol. Fii primul care comenteaza

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
Reseteaza parola sau intra in cont folosind Facebook sau   Google
Article Interviu CherryMomments Interviu CherryMomments Interviu CherryMomments Interviu CherryMomments Interviu CherryMomments Interviu CherryMomments

Categorii Articole

Alte Articole de acest autor


© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl