Cum surprinzi recunoștința?

postat de Dania - 2017-05-14 17:14:39 485 vizualizari 0 favorite
sub-banner

Să deschid pagina asta, pe care am descoperit-o nu de multă vreme, a devenit o obișnuință.

Învăț despre imagini, încadraturi, unghiuri, nuanțe, emoții.

Învăț din comentarii și din voturi.

Învăț din polemici.

Mie mi-ar fi mai ușor să scriu despre fiecare fotografie decât să încadrez corect un obiect, dar mă las provocată de pasionații pe care i-am găsit aici. Pe care îi urmăresc cu admirație.

Am început să devin mai atentă la detaliile străzilor și la felul în care cade lumina în diferite momente ale zilei peste oameni și case. Colecția de fotografii care se îmbogățește în fiecare zi e o sursă minunată de idei pentru tot ce fac eu în viața mea. Simt recunoștință pentru asta și mă întreb dacă aș putea surprinde în imagini gesturi sau expresii de recunoștință ale oamenilor pentru lucrurile mici, aparent neînsemnate, pe care le primim mai des decât credem.

Dacă voi găsi cea mai potrivită ipostază a recunoștinței în fotografii, voi da de știre. Până atunci folosesc instrumentul pe care îl stăpânesc eu mai bine, cuvântul. Mulțumesc.


Imi place

Nu sunt comentarii la acest articol. Fii primul care comenteaza

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
Reseteaza parola sau intra in cont folosind Facebook sau   Google

Categorii Articole

Alte Articole de acest autor


© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl