Ce sa mai fotografiez?

postat de mircea - 2014-03-28 13:41:14 1521 vizualizari 0 favorite
sub-banner

Mi-am pus de multe ori intrebarea asta, si sunt sigur ca si voi la un moment dat. Eu unul sunt un fotograf amator. Folosesc camera destul de rar, in principiu in weekenduri si cand mai apuc sa plec printr-o drumetie.

Adevarul e ca sunt o mie si una de chestii ce pot fi fotografiate daca e sa casti ochii. Trebuie doar sa te uiti in jur si chiar sa privesti sa fii atent la mediul ce te incojoara. Sa fii constient de locul in care te afli. De multe ori trecem pe langa o gramada de chestii/lucruri/oameni interesanti fara sa bagam de seama. In ziua de azi toata lumea se grabeste si are un scop. Nimeni nu isi mai aloca timpul de a trai calatoria sau de a fi atent la cei din jur si la lucrurile ce il inconjoara.

Dupa mine asta este ceea ce creaza un fotograf. Poze in principiu poate face toata lumea, nu e atat de greu, dar majoritatii oamenilor li s-a atrofiat simtul de observare si nimeni nu mai simte acea bucurie atunci cand descopera ceva nou.

In fine, sa revenim la ce am putea fotografia . In general ideile de acest gen vin atunci cand ne simtit bine, relaxati sau in compania oamenilor dragi. Este un loc de plecare foarte bune pentru portrete( este o regula :), oamenii relaxati si bine dispusi ies mai bine in poza) scene de familie sau diferite jocuri de lightpainting.

Fereasca Dumnezeu, nu aveti familie/prieteni puteti alege o culoare, alege o melodie si va puteti stabili singuri o tema de fotografiat.

Daca tot considerati ca nu aveti nimic de fotografiat, mergeti frumusel pe pxlshot.ro, va faceti un cont (dureaza sub 10 secunde) alegeti una din temele saptamanale si voila. Pe deasupra, veti intalni oamenii interesanti ce vor fi fericiti sa va critice lucrarile si exista si posibilitatea de a castiga premii in bani.


Imi place

Nu sunt comentarii la acest articol. Fii primul care comenteaza

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
Reseteaza parola sau intra in cont folosind Facebook sau   Google

Categorii Articole

Alte Articole de acest autor


© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl