Ce mã oboseste

postat de AlinaMagdalena - 2020-02-07 20:22:40 82 vizualizari 0 favorite

Ce mã mai enerveazã în afarã de mine ? Un fost manager de aici mi-a pus o lucrare sub semnul întrebãrii,o pozã cu un trandafir . Mi-o copiasem poate în tabletã si nu avea date exif,o gãsisem pe FB,cã acolo am multe albume. Cred cã si-a cerut scuze când si-a dat seama cã nu era copia altuia,oricum am rãmas cu gust amar. Iar fiul lui m-a jignit de-adevãratelea,eu iubeam berea si el ciocolata albã,difererentã de vârstã.glume poluate,întrebãri fãrã rãspuns . Înainte de a da cu sutul,poti întreba. Înainte de a arunca la cosul de gunoi ceva,al altcuiva,mai întreabã o datã. Înainte de a te considera seful unei turme,ai rãbdare sã le arãti poteca mãcar. Mã bucur cã nu sunt premii la concursuri,altfel ne-am scoate ochii...În rest toate bune,fiecare despre el cum poate mai bine sã se evideze,e si asta o artã. Nomad,tu esti cam singurul ce sterge des pozele altora,cu sau fãrã motive personale,pe gustul tãu nu stiu ce e mereu,nu simti nici tu la fel mereu. Liviu,te rog sã tragi si tu clopotei,Mircea,tu sã ne preferi. :) 


Imi place

Poate că ar trebui să fim cu toții ceva mai destinși, aici e locul în care ne dezvoltăm hobby- ul, nu neapărat suntem aici ca să ieșim mereu pe primul loc, ci să învățăm din comentarii și din părerile altora.
Danelinole,inveti din mers si mersul... Nu e pe gustul tãu,schimbã canalul,scuze nu primesti nici dacã ai avea dreptate.Aici se dezvoltã cei noi poate,se inhibã,se sperie,pleacã... Poate ar trebui,dar cum ziceau,sunt concursuri de fotografii si nu de curiozitate. Pentru amatori,începãtori,profesionisti,fiecare cu ce are,mobil sau ultima dronã.
E mai mult un rant decat un articol.. Ar fi bine daca ati putea elabora.. L-am lasat ca sa nu fiu iarasi acuzat de dictatorism 

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol

Categorii Articole

© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl