Blogul PxlShot

<<<Urmatoarea »
Pagina 32 din 32, se afiseaza 2 articole dintr-un numar total de 157 articole

Oricine poate fi graphic designer sau fotograf

postat de mircea - 2014-03-28 13:35:58   3839 vizualizari 0 fav-uri
In principiu e posibil. Adica, pe bune, iti trebuie doar un pic de talent un calculator/camera si gata. Esti designer/fotograf.NOT!!! Sunt suprins de numarul de oameni care se autodenumesc designeri/fotografi. Lucrez de cativa ani in tipar si sunt un pasionat de fotografie.In fiecare zi descopar lucruri noi sau lucruri pe care nu le stiam si le ignoram. Cand lucram in print(tipografie) primeam in fiecare zi fisiere de la agentii de publicitate cu prestigiu. Multe fisiere veneau fara bleed, in RGB sau aranjate in pagina fara nicio noima. In fine, eu cel putin credeam ca le am cu toate astea, cel putin cu pregatirea unui ..
Citeste mai mult
Sfaturi pentru fotografiile din vacanta

Sfaturi pentru fotografiile din vacanta

postat de mircea - 2014-03-28 13:33:09   1506 vizualizari 0 fav-uri
1. Plaseaza-ti subiectul dupa ‘regula treimilor’ Unul din motivele pentru care avem acele fotografii monotone este ca avem subiectii plasati fix in mijlocul imaginii. Incearca sa ii plasezi oarecum in laterala pozei sau foloseste-te de gridul camerei pentru a te folosi de regula treimilor 2. Prinde momentul Ok, merge sa faci fotografii formale si serioase, da..
Citeste mai mult
<<<Urmatoarea »
Pagina 32 din 32, se afiseaza 2 articole dintr-un numar total de 157 articole

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl