Blogul PxlShot

<<<Urmatoarea »
Pagina 28 din 28, se afiseaza 5 articole dintr-un numar total de 140 articole
Fotografia de Portret

Fotografia de Portret

postat de mircea - 2014-03-28 13:42:40   5731 vizualizari 0 fav-uri
Realizarea de portrete pare destul de simpla la prima vedere; este oricum mai simpla decat fotografierea nu stiu carei ganganii minuscule in lumina slaba asteptand sa pice un strop de ploaie pe ea :). In fiecare zi suntem bombardati de poze de acest gen pe facebook/instagram etc. Tocmai de aceea, realizarea unor imagini de calitate si de bun gust a devenit un lucru greu de realizat. Oricum ar fi, fotografia de por..
Citeste mai mult
Ce sa mai fotografiez?

Ce sa mai fotografiez?

postat de mircea - 2014-03-28 13:41:14   1476 vizualizari 0 fav-uri
Mi-am pus de multe ori intrebarea asta, si sunt sigur ca si voi la un moment dat. Eu unul sunt un fotograf amator. Folosesc camera destul de rar, in principiu in weekenduri si cand mai apuc sa plec printr-o drumetie. Adevarul e ca sunt o mie si una de chestii ce pot fi fotografiate daca e sa casti ochii. Trebuie doar sa te uiti in jur si chiar sa privesti sa fii atent la mediul ce te incojoara. Sa fii constient de locul in ..
Citeste mai mult
Claritatea in Poze

Claritatea in Poze

postat de mircea - 2014-03-28 13:39:01   3713 vizualizari 1 fav-uri
Ok, cu totii am avut problema asta la un moment dat.  Poate unul din criteriile cele mai importante in marcarea unei poze cu 5 stele in lightroom este gradul de “sharpness”. Pentru unii cu camere profesionale si ISO uri ce merg pana la 256000 poate nu este o problema, dar pentru noi muritorii de rand cu entry-levl DSLR e o problema constanta. Personal am un 450D cu un ISO maxim de 1600. ..
Citeste mai mult

Oricine poate fi graphic designer sau fotograf

postat de mircea - 2014-03-28 13:35:58   3529 vizualizari 0 fav-uri
In principiu e posibil. Adica, pe bune, iti trebuie doar un pic de talent un calculator/camera si gata. Esti designer/fotograf.NOT!!! Sunt suprins de numarul de oameni care se autodenumesc designeri/fotografi. Lucrez de cativa ani in tipar si sunt un pasionat de fotografie.In fiecare zi descopar lucruri noi sau lucruri pe care nu le stiam si le ignoram. Cand lucram in print(tipografie) primeam in fiecare zi fisiere de la agentii de publicitate cu prestigiu. Multe fisiere veneau fara bleed, in RGB sau aranjate in pagina fara nicio noima. In fine, eu cel putin credeam ca le am cu toate astea, cel putin cu pregatirea unui ..
Citeste mai mult
Sfaturi pentru fotografiile din vacanta

Sfaturi pentru fotografiile din vacanta

postat de mircea - 2014-03-28 13:33:09   1251 vizualizari 0 fav-uri
1. Plaseaza-ti subiectul dupa ‘regula treimilor’ Unul din motivele pentru care avem acele fotografii monotone este ca avem subiectii plasati fix in mijlocul imaginii. Incearca sa ii plasezi oarecum in laterala pozei sau foloseste-te de gridul camerei pentru a te folosi de regula treimilor 2. Prinde momentul Ok, merge sa faci fotografii formale si serioase, da..
Citeste mai mult
<<<Urmatoarea »
Pagina 28 din 28, se afiseaza 5 articole dintr-un numar total de 140 articole

Scrie un Articol

Esti creativ? Ai ceva de transmis sau pur si simplu iti place sa scrii? Adauga un articol pe blogul PxlShot si pe langa satisfactia de a sustine comunitatea, primesti 250 de puncte de activitate la aprobarea articolului.
Scrie un Articol
Reseteaza parola sau intra in cont folosind Facebook sau   Google
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl